Stii ca trebuie sa ai grija de corpul tau, sa mananci sanatos, sa faci sport, dar uneori toate eforturile tale par in zadar. Celulita continua sa se extinda, grasimea sa se depuna, muschi se lasa, pielea isi pierde din elasticitate si fermitate, iar tu esti obosita si plictisita de diete si antrenamente lungi.
Cum sa scapi de colacei in 3 pasi simpli, fara sa te chinui prea mult
Corpul tau are nevoie doar de putin ajutor. Poti incerca o noua terapie, foarte cunoscuta si practicata Occident, care iti va oferi o noua perspectiva asupra intretinerii siluetei si iti va ocupa 3 minute pe zi. Se numeste aerocrioterapie si face intr-adevar ca miracolul sa se produca in organismul tau, prin declansarea unor procese regenerative, care au ca efect scaderea in greutate, diminuarea celulitei, remodelarea corporala, tonifierea muschilor, fermitatea pielii, precum si efecte extrem de benefice pentru sanatatea ta. Practic, corpul tau lupta singur, regenerandu-se de la sine, pe cale naturala.
In cadrul unei proceduri de aerocrioterapie, efectuata in criosauna, corpul tau este expus unei temperaturi scazute, de -180°C, pentru doar 3 minute. Procedurile de aerocrioterapie determina organismul sa piarda o mare cantitate de energie.
In functie de greutatea corporala si de temperatura din cabina, in timpul unei proceduri, poti "arde" 150-200 kcal, iar intre proceduri 1.000 - 3.000 kcal. In unele cazuri, persoanele care au urmat proceduri de aerocrioterapie au pierdut intre 7 - 10 kg dupa o serie de 20 - 30 proceduri.
Pentru scaderea greutatii corporale, aerocrioterapia poate fi utilizata numai in combinatie cu o dieta rationala si bine echilibrata caloric. In plus, expunerea la o temperatura foarte scazuta, de -180°C, pentru un timp scurt, are ca rezultat cresterea fortei musculare si a rezistentei organismului. In timpul unei proceduri in criosauna, nu se modifica temperatura la nivelul muschilor sau filetelor nervoase, ci numai la nivelul pielii, efectele aerocrioterapiei fiind datorate proceselor declansate in interiorul organismului. Raspunsul organismului la aerocrioterapie este legat de stimularea receptorilor cutanati.
Procesul din spatele aerocrioterapiei este cu adevarat uimitor, dar si complicat. In momentul in care intri in criosauna, temperatura scade gradual, pana la -180°C. Aceasta scadere brusca a temperaturii stimuleaza receptorii din piele, care la randul lor stimuleaza creierul pentru a transmite mesaje in tot corpul. Numai temperatura pielii scade, iar sangele este pompat spre organele interne, pentru a mentine temperatura acestora la valoarea normala.
Dupa ce ai iesit din criosauna, sangele este pompat cu putere inapoi spre piele si extremitati. Este imbunatatita microcirculatia si alimentarea cu oxigen a celulelor si sunt eliminate toxinele. Pe parcursul urmatorelor ore, organismul incepe procesul de reincalzire prin care sunt arse pana la 1000-3000 kcal.
Prin toate aceste procese care se petrec in timpul si dupa procedurile de aerocrioterapie organismul lupta singur, prin propriile sisteme, sa elimine celulita si sa reduca depozitele de grasime. In plus, in momentul racirii bruste se activeaza si sistemul nervos, care elibereaza endorfine in tot organismul, astfel ca si starea ta psihica va fi foarte buna.
Pentru diminuarea celulitei si controlul supraponderabilitatii sunt necesare proceduri de aerocrioterapie de 180 secunde, in fiecare zi, in serii de 20 - 30 proceduri. Sunt necesare 2-4 serii la un interval nu mai lung de o Luna.
Despre aerocrioterapie
Aerocrioterapia, practicata in cabinele criosaunelor, activeaza toate resursele fiziologice ale organismului, declansand regenerarea acestuia din interior, pe cale naturala. O sedinta de aerocrioterapie nu necesita nicio pregatire prealabila.
Durata scurta a unei proceduri, de numai 3 minune, o face si mai accesibila si comoda. Aceasta stimuleaza sistemul imunitar si pe cel endocrin, oferind organismulului echilibrul hormonal de care are nevoie. In plus, creste capacitatea de efort fizic si intelectual, ajuta la scaderea greutaţii corporale, reintinereste pielea, creste libidoul si diminueaza consecinţele stresului zilnic.
Are aplicatii multilple, cu efecte extrem de benefice pentru sanatate, in variante domenii precum: reumatologie, hepatologie, neurologie, cosmetica, sexologie, urologie, ginecologie, endocrinologie, pneumologie, cardiologie, dermatologie, ortopedie si traumatologie, medicina sportiva, imbunatatirea generala a sanatatii, slabit si diminuarea celulitei.