Vedetele noaste si ale lor, lovite de aceeasi boala - ANOREXIA - GALERIE FOTO


Obsesia pentru un corp perfect, alimentata din plin de trendurile modei, precum si de siluetele manechinelor de pe catwalk. Iata boala ce macina zeci de vedete, dar nu numai. Acest subiect va fi prezentat pe larg in aceasta seara la "Povestiri de noapte", de la 22:30. Emisiunea poate fi urmarita LIVE pe acasatv.ro!

Tag-uri: #anorexie #vedete

Anorexia si bulimia sunt doua boli ce-si fac simtita prezenta in primul rand in randul adolescentilor, dar si al femeilor triste si singure. Numite tulburari de alimentatie, aceste boli sunt insotite de cele mai multe ori si de tulburari de ordin psihologic. In cazul anorexiei, organismul se dezechilibreaza puternic si foarte greu isi revine, din cauza carentei de substante nutritive importante.

O persoana anorexica slabeste foarte mult, dar se considera grasa, oricare ar fi greutatea ei reala! De multe ori, nici nu isi da seama ca are o greutate anormala si ca ar trebui sa caute ajutor. Printre vedetele care au suferit de aceasta boala si au recunoscut acest lucru se numara si Anahi. Dupa ce a suferit de anorexie aproape sase ani, vedeta a ales sa isi foloseasca experienta pentru a-i putea ajuta pe alti tineri aflati in aceeasi situatie. Cheeky Girls au fost si ele afectate de tulburari alimentare si au recunoscut ca este genul de boala care nu se trateaza, existand anumite reminescente pentru toata viata. 

Citeste mai multe pe acasatv.ro!

related posts

Modifică setările cookies