(P) H&M își lansează programul de loialitate în România


Suntem extrem de încântați să anunțăm faptul că Programul de Loialitate H&M Hello Member a fost lansat în România. Programul complet digital vine cu recompense și oferte personalizate, facilitând accesul la numeroase experiențe și cadouri speciale.


Prin intermediul programului, membrii colectează puncte, obțin vouchere bonus, oferte exclusive și experiențe personalizate. Astfel, pe lângă reducerile periodice, membrii clubului pot aplica și pentru participarea la evenimente sau alte recompense speciale.

Platforma de loialitate H&M este digitală, nu sunt necesare carduri respectiv tichete pentru a accesa ofertele, fiind suficientă înregistrarea în aplicația de mobil H&M sau pe hm.com. Clienții cu un cont existent pe hm.com, vor fi înregistrați automat la calitatea de membru, imediat ce termenii și condițiile programului sunt acceptate. Ofertele și implicit colectarea punctelor sunt valabile atât în mediul online, cât și în magazinele noastre fizice, iar pentru fiecare 300 de puncte colectate, clienții noștri primesc un bonus de 10 lei pentru utilizarea la următoarea achiziție.

Programul de Loialitate H&M este un sistem de fidelizare în două etape. Astfel, după ce un anumit număr de puncte a fost atins, fiecare client devine membru H&M Plus, accesând astfel oferte unice suplimentare.

Membrii Plus ai programului beneficiază, de asemenea, de experiențe suplimentare, precum acces în avans la reduceri sau lansări ale colecțiilor speciale, transport și retur gratuit la comenzile online, dar și oferte exclusive personalizate. 

Pentru a celebra lansarea Programului de Loialitate H&M Hello Member, toți clienții care se înscriu ca membri ai clubului în aplicația H&M sau pe hm.com în perioada 25 iunie - 1 iulie, vor beneficia de o reducere unică de 10% la întreaga achiziție, oferta fiind valabilă atât online cât și în magazinele noastre.

Pentru mai multe detalii despre acest program, vă rugăm accesați următorul link:

https://www2.hm.com/ro_ro/member/info.html

related posts

Modifică setările cookies