SHOPPING DE VEDETA: Delia recomanda pantalonii de piele. Vezi 10 modele pe care le poti cumpara toamna asta!


Delia Matache a venit la videochatul Perfecte.ro imbracata intr-o pereche de pantaloni din piele ecologica, pe care i-a accesorizat cu platforme in stilul Rihannei si cu o caciula cool. Cantareata spune ca pantalonii din piele ar trebuie sa fie pe lista noastra de achizitii in toamna aceasta.


Pentru ca este o mare iubitoare de animale - are un catel si o pisicuta, Delia Matache prefera pielea sintetica atunci cand vine vorba de haine.

Cantareata ne-a dezvaluit ca face shopping si in tara si in strainatate, dar prefera in special magazinele din Anglia. "Urmatoarea mea destinatie este Londra. Cu ocazia asta imi voi cumpara haine si pentru viitorul meu clip", a spus Delia la videochatul Perfecte.ro.

Foto: Delia la videochatul Perfecte.ro

Delia ne-a mai marturist ca nu are un stilist care sa o ajute sa isi aleaga hainele. "Imi place sa imi aleg singura hainele cu care ma imbrac. Prefer sa fac cumparaturi direct din magazine, online nu prea am cumparat pana acum... decat ceasul vintage pe care il am la mana (vezi foto sus), dar pe acesta mi l-a luat o prietena :)  ", ne-a spus Delia.

Daca iti plac si tie pantalonii de piele, dar inca nu ai o pereche, iata 10 modele pe care le poti cumpara online sau din magazine.

 

Asos.com - 35 de lire


Asos.com - 100 de lire


 


Bohoo.com  - 35 de lire


Guess - 142 euro


H&M 129 lei


Mango 249,95 euro


Net-a-porter - 1074 euro


Net-a-porter - 305 euro


Zara -229 lei


Zara - 799 lei

  • SHOPPING DE VEDETA: Delia recomanda pantalonii de piele. Vezi 10 modele pe care le poti cumpara toamna asta!

related posts

Modifică setările cookies