5 idei de cadouri pe care să i le oferi iubitului tău cu ocazia zilei de naștere


Alegerea unui cadou inspirat îți poate da bătăi de cap în special atunci când vrei să impresionezi și când îți dorești ca persoana care îl primește să fie fericită.


Dacă se apropie ziua de naștere a iubitului tău și încă nu te-ai decis asupra cadoului pe care vrei să îl faci, inspiră-te din ideile oferite în acest articol.

1. Parfum

Fie că iubitul tău este foarte atent cu imaginea pe care o afișează în societate, fie că nu acordă o importanță prea mare acestui lucru, un parfum îi va fi întotdeauna de folos.

Un parfum bărbătesc cu adevărat deosebit, preferat de bărbați și de femei deopotrivă, este versace eros. Cu un miros seducător și masculin, acest parfum de la brandul Versace cu siguranță îi va oferi iubitului tău încredere în sine și va atrage atenția în orice context social.

Notele de bază de ulei de mentă, mandarină, alături de notele de mijloc de salvie și lemn de cedru se împletesc într-un mod inedit cu notele de bază de lemn de santal și vanilie care oferă o aromă inconfundabilă.

Alegând un astfel de cadou, cu siguranță vei impresiona și te vei putea bucura și tu de mirosul deosebit, care persistă ore întregi pe piele.

2. Aparat multifuncțional de tuns

Un astfel de aparat nu trebuie sa lipsească din rutina de îngrijire a niciunui bărbat. Având un astfel de aparat performant, vizita la stilist nu este întotdeauna obligatorie pentru o barbă îngrijită și o tunsoare modernă.

Majoritatea aparatelor de tuns pentru bărbați oferă un confort maxim, putând fi utilizate sub duș, în timp ce lamele de oțel inoxidabil sau placate cu titan pot oferi un look ca la salon.

Partea bună este că un astfel de aparat poate să fie luat chiar și în bagaj atunci când mergeți în vacanță. Folosindu-l, iubitul tău va arăta mereu impecabil chiar și la kilometri depărtare de casă.

3. Consolă de jocuri

Dacă iubitului tău îi place să petreacă o parte din timpul său liber alături de prieteni sau jucându-se pe calculator, o altă idee pentru un cadou potrivit poate fi o consolă de jocuri. Alături de primele apariții pe piață în materie de jocuri video, o consolă de jocuri poate contribui la starea de bine a iubitului tău, indiferent de vârsta pe care o are.

Dacă optezi să cumperi un astfel de cadou, cu siguranță atât iubitul tău, cât și prietenii lui vor aprecia gestul tău.

4. O escapadă de weekend

Ce poate fi mai frumos decât un weekend petrecut în doi cu ocazia zilei de naștere a iubitului tău? Un city break sau pur și simplu o escapadă în alt oraș, aproape de casă poate să fie un cadou ideal de care să vă bucurați amândoi.

Dacă sunteți un cuplu căruia îi plac aventurile și ieșirile spontane, atunci poți să optezi pentru bilete către destinații precum Amsterdam, Portugalia sau Barcelona, iar dacă vă doriți doar câteva momente de relaxare pe care să le petreceți în doi fără să părăsiți țara, puteți să vizitați unele dintre cele mai populare orașe precum Sibiu, Timișoara sau Cluj.

5. Accesorii

Accesoriile, de orice fel, reprezintă genul de cadou cu care nu poți da greș, în special atunci când vorbim de bărbați. Dacă iubitul tău este atent cu imaginea lui și își dorește să lase o impresie bună pe oriunde merge, atunci îl poți ajuta să își completeze stilul cu câteva accesorii care siguranță îi vor fi de folos.

Astfel, poți să optezi pentru un cadou util precum un ceas, deoarece la fel cum femeile nu ies din casă fără geantă, majoritatea bărbaților nu ies fără ceas la mână, o cravată sau brățări bărbătești cu mărgele, care sunt în vogă în prezent în rândul bărbaților.

Cu cât persoana căreia îi oferi un cadou îți este mai apropiată, cu atât și stresul alegerii cadoului potrivit este mai mare. Nu uita însă, indiferent de cadoul pe care îl alegi, cu siguranță persoana dragă căruia i-l dăruiești îl va aprecia, deoarece prin simplul fapt că vine de la tine, va fi un cadou special.

Sursa foto: freepik.com

related posts

Modifică setările cookies