Ce se întâmplă dacă tastezi codul 0011 pe un telefon Android. Ascunde o funcție secretă


Tehnologia avansează cu cea mai mare viteză. Dacă astăzi îți cumperi cel mai performant telefon, în doar câteva luni ți-ai putea da seama că smartphone-ul tău este deja depășit căci a apărut o nouă generație. 


Telefoanele mobile sunt indispensabile astăzi și cu greu am mai putea trăi fără ele căci ne oferă acces rapid la informații. Deși le utilizăm de ani buni, ajungem să nu folosim însă toate funcțiile pe care le au acestea.

Există anumite coduri secrete, care ne pot dezvălui numeroase funcții ale telefoanelor de care habar nu aveam. Unul dintre aceste coduri este *#0011#. Dacă îl tastezi pe un telefon Android acesta îți va dezvălui o funcție specială. 

Ce se întâmplă dacă tastezi acest cod pe un telefon Android

Imediat ce tastezi acest cod pe telefon, pe ecran îți va apărea un meniu destinat service-ului. De obicei, acest cod este folosit de specialiștii care repara telefoane mobile, pentru a rezolva anumite defecțiuni. De asemenea, există numeroase coduri secrete pe care le poți tasta pe telefonul tău mobil, însă nu trebuie să introduci aceste coduri fără să te informezi temeinic, deoarece unele dintre acestea pot pot șterge total memoria telefonului. 

 

*#06# – acest cod îți arată IMEI-ul;

*#*#4636#*#* – acest cod îți arată informații despre telefon și baterie;

*#*#34971539#*#* – acest cod îi oferă informații despre camera foto a dispozitivului tău;

*#12580#*369 – acest cod îți arată informații despre partea hardware și software;

 *#*#232339#*#* – test pentru rețeaua Wi-Fi.

related posts

Modifică setările cookies