Cel mai rapid pianist din lume concerteaza la Bucuresti


Havasi Balazs va concerta pe 15 noiembrie, la Sala Palatului, in cadrul unui spectacol grandios: "Symphonic Red Concert Show".
 


In show-ul conceput de Havasi Balazs vor aparea pe aceeasi scena peste 100 de artisti din intreaga lume: o orchestra simfonica compusa din 80 de instrumentalisti, 15 solisti si un cor de 60 de membri, acompaniat de tobosari japonezi.

Havasi este considerat unul dintre cei mai talentati compozitori si pianisti ai momentului, nu degeaba a castigat sapte discuri de platina. In clasicul concert de pian a adus mereu stiluri muzicale diferite: muzica clasica, pop, jazz, new wave si world music. Astfel a luat nastere un nou stil muzical: world classical music.

Titlul de "cel mai rapid pianist din lume" si l-a adjudecat in 2009. Si aici avem o poveste interesanta: recordul nu putea fi inregistrat de ochiul uman si atunci s-au folosit camere HD, care sa surprinda atingerea a 13 clape pe secunda!

Desi la conferinta de presa de marti, de la Bucuresti, Havasi a glumit spunand ca forta din degete o are de la cei 8 ani de box tailandez, secretul lui il reprezinta cele 8-10 ore de repetitii zilnice.

Muzicianul canta la pian de la 4 ani, iar la 21 ani era deja profesor la Conservatorul din Budapesta.

Amphitrion aduce productia la Bucuresti, biletele fiind disponibile online pe www.myticket.ro si in reteaua Diverta, la magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu si la Sala Palatului, cu preturi cuprinse intre 100 si 300 de lei.
 

  • Cel mai rapid pianist din lume concerteaza la Bucuresti

related posts

Modifică setările cookies