Cinci glicine superbe din București. Unde poți face poze pentru Instagram în aprilie 2024


E sezonul glicinelor, printre cele mai frumoase plante decorative. În București sunt câteva exemplare superbe care încântă ochii trecătorilor. Pasionații de fotografie au început deja să străbată drumurile Capitalei pentru a surprinde imagini spectaculoase.


În aprilie, Bucureștiul este traversat la pas de tinere influencerițe în căutarea unor locuri superbe pentru poze de Instagram. În fiecare an, sunt vizitate celebrele magnolii și cireșii japonezi. O atracție în acest sens sunt și câteva glicine.

Arbustul cățărător impresionează prin florile sale. Glicina mov este cea mai cunoscută la noi, dar există și alte culori, precum alb și roz. Cunoscutele bloggerițe, care au înființat pagina surorilecalatoare, sugerează câteva străzi din București unde poți face poze lângă glicine spectaculoaase:

Strada Paris
Strada Dionisie Lupu
Strada Corbeni

Pe lângă aceste 3 stăzi menționate de ele mai sunt încă multe locații care merită descoperite. Spre exemplu, la intrare pe strada Profesor Doctor Ioan Cantacuzino ( cum vii dinspre Piața Victoriei), se află o glicină mare, care se întinde pe o casă gri.

La fel de populară este și aleea cu glicine din Parcul Sebastian, din sectorul 5 al Capitalei. Planta formează un cerc multicolor în jurul unei fântâni. Mai mulți influenceri s-au pozat și lângă glicina de pe strada Alexandru Philippide.

sursă foto: Instagram, arhiva personală Perfecte

Citește și: Povestea Roxanei Cârceag, o tânără din Brașov care a ajuns la capătul lumii călătorind alături de un cățel: „Vreau să le arăt oamenilor că nimic nu îi poate împiedica să călătorească mai mult”

  • Cinci glicine superbe din București. Unde poți face poze pentru Instagram în aprilie 2024

related posts

Modifică setările cookies