Frumusețea în jurul lumii by Corina Caragea. Popasul numărul 8 - Japonia


Japonia continuă să stârnească admirația lumii întregi cu progresele sale tehnologice și cu regimul de viață adoptat de cetățenii săi. Însă, Țara Soarelui Răsare ar putea servi drept inspirație și pentru femeile care vor să-și mențină tinerețea.


Corina Caragea ne introduce în acest tărâm magic, odată cu popasul ei în căutarea frumuseților feminine din această țară. Japonia este un punct important pe harta frumuseții, spune Corina, care nu și-a putut înfrâna admirația sinceră față de femeile pe care le-a întâlnit cu ocazia vizitei sale la Tokio. „Femeile elegante, discrete, calme și distinse sau adolescentele ca niște păpuși vii, colorate, vesele și perfect aranjate, pe care le admiri pe străzile din Tokio. Clar, japonezele atrag atenția și curiozitatea oricui. Până și timpul se oprește să le admire – nu îți dai foarte bine seama dacă au 20 sau 40 de ani. Arată la fel. Oare ce secret au?”, se întreabă prezentatoarea Știrilor sportive de la PRO TV.

Tot ea a găsit și răspunsul, după ce a cunoscut-o pe Yukari Iwamoto, o tânără de 30 de ani, business designer. Iată ce înseamnă cu adevărat frumusețea în Țara Soarelui Răsare!

Ce truc de frumusețe ai învățat de la mama ta? 

Simplu este frumos. Mama are în continuare o piele frumoasă și fină la vârsta de 64 de ani, fără să folosească produse de machiaj sau de îngrijire a pielii. Eu, de asemenea, nu le folosesc, cu excepția produselor care îmi protejează pielea de soare. Fii pozitivă și zâmbește! Este îndemnul mamei, a cărei frumusețe interioară și exterioară o admir foarte mult”.

Care este cel mai sexy atu al femeilor din țara ta? 

„O femeie frumoasă în Japonia are ochii mari, este slabă și are pielea deschisă la culoare”.

 Un secret de frumusețe, în ingredient minune pe care femeile din țara ta îl folosesc…

„Iată câteva tipsuri: o dietă echilibrată, formată din legume, fructe și produse fermentate (de exemplu Natto – o mâncare tradițională japoneză, făcută din boabe de soia fermentate) și păstrează-ți sănătatea atât în minte cât și în corp și în suflet. Vei avea o piele frumoasă. Și pentru un păr puternic și strălucitor, mănâncă multe alge”.

Citește continuarea pe corinacaragea.ro!

Japonia este al optulea popas al Corinei din aventura ei, pornită cu scopul de a găsi frumusețile feminine de pe întreg globul. Până să ajungă aici, ne-a dezvăluit cum se raportează la frumusețe femeile din Siria, Coreea de Sud, Bali, India și multe alte locuri exotice. 

  • Frumusețea în jurul lumii by Corina Caragea. Popasul numărul 8 - Japonia

related posts

Modifică setările cookies