(P) Jocuri de păcănele populare în rândul femeilor din România


Piața jocurilor de noroc evoluează constant în întreaga lume. Una dintre cele mai notabile schimbări din ultima vreme este prezența feminină tot mai consistentă în cazinourile online. Statisticile au arătat că femeile joacă la fel de mult ca și bărbații.

Tag-uri:

Jocurile preferate sunt sloturile cu simboluri strălucitoare, precum Shining Crown, dar gusturile sunt diverse, așa cu se poate vedea din topul celor mai populare păcănele în rândul pasionatelor de distracție online:

SHINING CROWN

„Shining Crown” nu este doar jocul preferat al femeilor, ci este printre cele mai populare păcănele în general. Este un slot clasic, cu fructe și șeptari, pe o grilă formată din cinci coloane și trei rânduri. Cele mai valoroase fructe sunt, la egalitate, strugurii și pepenii. O altă pictogramă de top este clopoțelul.

Una dintre atracțiile jocului e reprezentată de efectele speciale. Atunci când se oprește pe grilă, coroana regală Wild se multiplică pe toată rola și începe să strălucească, în cazul în care poate ajuta la formarea unei combinații câștigătoare. Toate simbolurile din combinație iau foc. Există și două simboluri Scatter, dolarul și steluța violet.

LUCKY LADY’S CHARM DELUXE

Pasionatele de sloturi sunt vrăjite și ele de farmecele domniței norocoase. Jocul produs de Greentube reunește simboluri universale ale norocului, precum trifoiul cu patru foi, potcoava, buburuza sau piciorul de iepure. Trifoiul este cea mai valoroasă pictogramă, alături de banul de aur.

Chipul domniței este Wild, substituind orice alt simbol pentru a intra în combinații care plătesc. Globul de cristal cu puteri magice este Scatter. Minim trei Scatters inițiază o serie de rotiri extra în care orice câștig este înmulțit cu 3. Dacă în timpul secvenței apar alte trei globuri, atunci se adaugă rotiri extra, în care Lucky Lady este de-a dreptul strălucitoare.

STARBURST


„Starburst” este un joc cu pietre prețioase sclipitoare. Cea aurie, în formă de inimă, este cea mai valoroasă. Îi urmează cea verde în formă de hexagon, cea roșie în formă de pentagon, cea albastră în formă de romb și cea violet în formă de romb. Câștigurile mari sunt aduse, însă, de șeptari și de BAR.

Combinațiile care plătesc se formează atât de la cea mai din stânga rolă spre dreapta, cât și de la cea mai din dreapta rolă spre stânga. Steaua multicoloră poate apărea pe coloanele 2, 3 și 4 fiind Wild expandabil care generează o extra rotire dacă aterizează pe grilă. Acea extra rotire poate aduce o altă stea, iar învârtirea se repetă.

FAIRTALE FORTUNE


Oricine își dorește un noroc de basm atunci când se distrează la sloturi, nu-i așa? Grila are în spate un decor din poveștile cu prințese și cu prinți care vin călare pe cai albi. În dreapta este o cascadă cu apă cristalină, iar în stânga este un castel, pe malul unui râu. Pe role sunt personajele: ea, el, dragonul și inorogul, alături de cartea de povești și clepsidra care indică faptul că prințul are la dispoziție un timp limitat ca să o salveze pe prințesă.

Minim trei diamante oprite pe grilă inițiază jocul special cu patru recompense aleatorii: Roata Norocului, Raining Wilds, Jocuri extra cu Super Wild sau Jocuri extra progresive. Simbol Wild este pictograma cu numele jocului.


„Flowers” are o grafică amuzantă, cu flori personificate care mimici foarte expresive. Unele râd cu gura până la urechi, altele stau îmbufnate, altele sunt rușinate iar altele, mai precis planta carnivoră, se uită la tine de parcă ar vrea să te mănânce.

Floarea-soarelui este cea mai veselă, poate și pentru faptul că Soarele este simbol Wild. Astrul are limba scoasă (poate că îi este prea cald) și ajută la formarea combinațiilor câștigătoare. Câțiva nori nu ar fi răi deloc, mai ales că sunt simbol Scatter. Minim patru astfel de pictograme îți aduc rotiri extra cu multiplicatori, astfel că valoarea fiecărei flori crește până la 10x.

Decizia ONJN NR. 1773/29.09.2017


*Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

related posts

Modifică setările cookies