Mirela a creat un meniu usor care nu ii pune in pericol silueta, avand in vedere si ca nu va face excese alimentare, iar in a doua zi de Craciun va reincepe antrenamentele la sala.
"Meniul de Craciun va fi usor, intrucat nu va abunda in produse din carne de porc. Vom avea piftie de curcan, salata de boeuf cu maioneza light, sorici, sarmalute cu ciuperci, orez si patrunjel. Nu imi fac griji ca ma voi ingrasa deoarece o sa manand cu moderatie. De exemplu, dimineata voi inlocui cerealele sau iaurtul cu o felie de cozonac, la pranz voi servi ciorba de curcan sau friptura de curcan la cuptor, desertul la minimum o jumatate de ora dupa felul principal, iar seara ma limitez la o salata", spune Mirela.
"A doua zi imi reiau antrenamentul la sala, asa ca nu imi fac griji la silueta. Mama imi face insa un desert de la care nu ma pot abtine. Se numeste turta, este o reteta traditionala, si consta in mai multe straturi de blat subtire insiropat cu rom, sirop de vanilie, la care se adauga miere, miez de nuca si putina coaja de portocala rasa. Este senzational!", marturiseste designerul.