Mesaje de 8 MARTIE. Cele mai frumoase URARI de 8 MARTIE pe care le poti face mamelor si femeilor


8 Martie sau Ziua Internationala a Femeii si Mamei este una dintre cele mai frumoase sarbatori. Daca vrei sa ii trimiti celei care ti-a dat viata un gand frumos cu aceasta ocazie sau daca vrei pur si simplu sa faci o bucurie unei femei importante din viata ta, iti venim in ajutor cu idei de SMS-uri si mesaje de 8 MARTIE.


MESAJE 8 MARTIE - URARI ZIUA FEMEII pentru mame:

- Iti multumesc cu toata fiinta mea si as vrea sa stii, chiar daca nu-ti spun tot timpul asta, ca te iubesc, iar acest sentiment nu va inceta niciodata.

- O mama atat de minunata ca tine merita ca fiecare zi sa fie 8 martie! La multi ani, mamico!

- Cu venirea primaverii, ai venit tu. A rasarit primul ghiocel si cu el dragostea mea pentru tine. Ti-am daruit un buchet de flori si tu mi-ai daruit dragostea ta si de atunci in sufletul meu e intotdeauna primavara, pentru ca acolo esti tu. Tu esti primavara sufletului meu. Te iubesc.

- Iti multumesc ca m-ai iubit si m-ai invatat sa iubesc. Si pe ceilalti, dar mai ales pe tine. La multi ani, mami!

- De 8 martie, un gand marunt pentru iubirea imensa pe care ti-o port. La multi ani, mama!

- Pentru ziua ta, mamico, iti trimit un ghiocel. Cat de mic il vezi, cuprinde toata primavara-n el.

- Unei singure fiinte din viata mea ii datorez tot ceea ce eu am si ceea ce sunt azi. Ea mi-a dat nastere, m-a crescut si m-a invatat sa iubesc. Nu exista cuvinte care sa o descrie! Te iubesc, mama! La multi ani!

- Tu ai adus in calea mea fericire, bunatate si dragoste. Multumesc pentru lectiile de viata pe care mi le-ai daruit. De la tine am invatat ca pot fi sensibila, dar si puternica, in acelasi timp. In aceasta zi de primavara iti adresez un gand bun si curat, dar si un martisor din suflet. La multi ani, mama!

Citeste si:  
- CITATE si VERSURI pe care le poti trimite mamei sau iubitei de 8 martie, ZIUA FEMEII
Felicitari de 8 martie pe care le pot face copiii tai
De 8 Martie, 8 idei de cadouri pentru proaspetele mamici

MESAJE 8 MARTIE - URARI ZIUA FEMEII pentru femeile din viata ta:

- Azi uita cine esti si trezeste-te la viata o data cu natura. Fii un fluture zglobiu si aseaza-te pe prima floare a puritatii. Ziua sa-ti fie mai senina ca infinitul. La multi ani, floare a primaverii!

- Fie ca acest martisor sa ne aduca linistea si fericirea de care avem nevoie toti, si ca iubirea sa ne imbratiseze sufletul.

- Pe aripi de primavara / 8 Martie lin coboara / Si in a lui privire / Va aduce mult noroc si fericire!

- Iti doresc ca rasaritul soarelui sa-ti aduca peste zi implinirea viselor alaturi de tot ceea ce poate fi mai pur, mai sincer, mai curat. Un 8 Martie insorit!

- Ziua asta sa fie un prilej de bucurie pentru noi toate, sa simtim mai putin apasarea grijilor si sa ne umplem gandurile si sufletul de caldura primaverii. La multi ani, tuturor femeilor!

- Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni.

- Pisoiasul a sosit / Martisor mi-a daruit / Trandafirul rosu foc / Iti va aduce noroc.

- De 8 Martie iti doresc sa primesti atatea flori incat sa-ti faci gradina. Atatea felicitari incat sa ai vorbe bune pentru tot anul. O primavara cu multa bucurie!

related posts

Modifică setările cookies