Mesajul furios lăsat pe nota de plată de un client nemulțumit. Ce i-a reproșat ospătăriței


Un bărbat care lua cina cu soția lui s-a înfuriat pe ospătărița care i-a servit după o remarcă „nepotrivită” a acesteia la finalul mesei. Drept consecință, clientul a refuzat să-i dea bacșiș și i-a lăsat un mesaj plin de venin pe nota de plată.


Utilizatorii platformei Reddit comentează intens mesajul lăsat de un bărbat furios pe nota de plată emisă de un restaurant din Sydney (Australia). Clientul i-a transmis ospătăriței că nu primește bacșiș fiindcă „a fost foarte nepoliticioasă să ne întrebe, pe mine și pe soția mea, dacă vrem note de plată separate”.

Cea care a făcut public mesajul lăsat pe nota de plată a fost chiar angajata localului, care a postat pe Reddit o fotografie cu cele notate de client.

A îndrăznit să scrie asta chiar cu pixul meu”, a adăugat ospătărița în dreptul fotografiei. Postarea are peste 13.000 de aprecieri și peste 1.500 de comentarii.

he had the audacity to write this with my pen
by u/scorpioassbitch in mildlyinfuriating

Ea a simțit nevoia să precizeze că este de datoria ei să întrebe clienții dacă vor să împartă nota de plată sau nu.

La locul meu de muncă trebuie să întrebăm dacă sunt note separate, nu să presupunem că sunt împreună”, a mai scris ea.

Fiecare are părerea lui, însă cei mai mulți internauți sunt de partea ei. 

Nu este o practică obișnuită să întrebi dacă totul este pe un singur bon sau nu? Sunt literalmente întrebat acest lucru oricând sunt cu mai mult de un adult la masă”, a comentat un internaut.

De unde naiba ar fi trebuit să știi? Am văzut oameni care păreau căsătoriți, dar erau frați și sori, amândoi cu verighete”, a mai scris cineva.

Fotografii: Shutterstock/Reddit

Vezi și VIDEO:

  • Mesajul furios lăsat pe nota de plată de un client nemulțumit. Ce i-a reproșat ospătăriței

related posts

Modifică setările cookies