Mircea Bravo și Alexandra Spătărelu au dus Nunta pe bani în autobuzele STB de pe linia 301. Călătorii s-au prin în horă


Cel mai nou film al lui Mircea Bravo, realizat împreună cu Cristian Ilișuan, le-a adus o surpriză bucureștenilor care circulă cu transportul în comun. Influencerul și actrița Alexandra Spătărelu au încins o horă în vehiculele de pe linia 301 pentru a promova „Nuntă pe bani”.


Mircea Bravo (Popa) și Alexandra Spătărelu sunt eroii principali ai filmului Nuntă pe bani, lansat în cinematografele de la noi la 10 octombrie 2023. Amândoi au îmbrăcat din nou hainele din film, de ginere și mireasă, pentru a promova pelicula într-un mod inedit.

Însoțiți de câțiva muzicieni din Taraful Rutenilor, Mircea și Alexandra au încins o horă în autobuz, în care s-au prins și călătorii. 

Nu sunteți normali”; „Vai, cât de tare. Cred că e prima dată când mi-aș fi dorit să mă plimb cu autobuzul și să fiu acolo”; „Foarte bună ideea! Bv!”, au fost câteva dintre mesajele postate pe contul de Instagram al lui Mircea Bravo.

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Filmul Nuntă pe bani, regizat de Cristian Ilișuan, îi mai are în centrul atenției pe actorii Adrian Cucu, Cătălin Herlo, Elena Ivanca, Bob Rădulescu, Dan Chiorean și bunica din Chinteni. 

Muzica a fost asigurată de Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor, care au participat și la evenimentele de lansare a filmului în cinematografe. La proiecția de gală de la Cinema City AFI Cotroceni, Carmen Chindriș a declarat:

A fost cea mai specială nuntă, am cântat două melodii. Cea mai scurtă la care am participat și, în același timp, cea mai lungă”, a dezvăluit Carmen Chindriș.

Vezi trailerul filmului!

Fotografii: @mirceabravo

  • Mircea Bravo și Alexandra Spătărelu au dus Nunta pe bani în autobuzele STB de pe linia 301. Călătorii s-au prin în horă

related posts

Modifică setările cookies