Nunta fără muzică bună e de neimaginat


Nunta este unul dintre cele mai așteptate momente din viața viitorilor miri, pentru că înseamnă un nou început și noi provocări deopotrivă. Fiecare dintre noi își dorește să aibă parte de cea mai frumoasă noapte din viața sa, așa că muncim din greu singuri sau alături de wedding planners pentru ca visele să devină realitate până la cel mai mic detaliu.


Atât în București, cât și în alte orașe ale țării există multe locații din care să o puteți alege pe cea perfectă stilului și nevoilor pe care le aveți.

Iar când vine vorba despre muzică, intervine o nouă provocare și vă întrebați: care este pretul pentru o formatie de nunta in Bucuresti? Iar răspunsul la această întrebare este la fel de complex precum nedumerirea în sine.

Formație sau DJ la nuntă?

Aceasta este întrebarea pe care mulți miri și-o adresează atunci când vine vorba de momentele artistice cu care să se delecteze atât ei, cât și invitații.

Răspunsul la aceasta este: depinde de ce vă place vouă în primul rând și, în al doilea rând, de tipologia invitaților. Va fi întotdeauna destul de greu să îi împăcați pe toți, însă să nu uitați că voi sunteți cei mai importanți din această ecuație și tot voi veți petrece cel mai mult timp pe ringul de dans.

Puțină lume știe însă că uneori, atunci când bați palma cu o formație de nuntă, aceasta vine însoțită și de un DJ care să întrețină atmosfera între momentele de spectacol oferite de orchestră și solist: fie că vorbim de întâmpinarea oaspeților sau de cele în care lumea este așezată la masă să mănânce. Așadar, odată cu formația, ai și un DJ inclus în pachet.

Ce fel de muzică să am la nuntă?

Aceasta este o altă întrebare care se găsește deseori pe buzele mirilor. Iar răspunsul este din nou același ca la cea de mai sus: muzica trebuie să vă definească și să vă facă să vă ridicați de pe scaune și să îndemnați și voi lumea să danseze.

Apoi, mai trebuie să țineți cont și de audiență și de preferințele lor. Atunci când alegeți o formație există avantajul de a mai avea pe cineva profesionist care să cheme nuntașii la dans și interacțiunea este cu totul diferită față de un DJ care mixează.

Soliștii sunt diverși si au în portofoliu atât melodii de muzică populară, cât și de muzică ușoară. Iar un alt avantaj este că le puteți spune ce vă place, iar ei se adaptează gusturilor voastre.

Ce aduce în plus o formație de nuntă

O formație de nuntă nu vine niciodată doar cu solistul și orchestra. De cele mai multe ori, ea vine însoțită și de sunetiști care cunosc bine membrii formației și știu să se adapteze nevoilor lor. Mai mult decât atât, ei vor aduce sisteme audio care să se potrivească diverselor spații, în funcție de caracteristicile acestora.

Atunci când nu aveți un wedding planner aproape, colegii celor din formație vă pot ajuta și cu partea de consultanță în organizarea evenimentului și astfel vă vor lua câteva pietre de pe cap.

Având în vedere că acum v-am lămurit și mai bine cu ajutorul real pe care o formație de nuntă îl aduce la cel mai important eveniment al vostru, pregătiți-vă melodiile preferate pe care să i le spuneți solistului și pantofii cei mai comozi de dans, pentru că veți petrece mult timp pe ring!

Credite foto: pexels.com

  • Nunta fără muzică bună e de neimaginat

related posts

Modifică setările cookies