O nuntă non-conformistă! Un cuplu de români a înlocuit Valsul Mirilor cu un dans original, pe muzică trap


Doi miri de origine română au ales să nu urmeze tradițiile nunților românești și au înlocuit Valsul Mirilor cu un dans neașteptat! Aceștia s-au distrat de minune pe o melodie trap, iar imaginile au devenit virale pe TikTok!


Nunțile din România au tradiții și obiceiuri bine structurate pe care majoritatea cuplurilor le respectă cu strictețe. Cu toate acestea, există și relații mai non-conformiste, care aleg să își sărbătorească iubirea în moduri inedite. Recent, doi români au făcut ravagii pe TikTok, acolo unde au postat mai multe videoclipuri de la petrecerea de nuntă. Se pare că atât mirele, cât și mireasa au decis să înlocuiască Valsul Mirilor cu un dans neașteptat, pe ritmuri de muzică trap.

@mihai.p.roman

 

♬ Adidasii - Live - Satra B.E.N.Z.

Mireasa a purtat o rochie scurtă, albă, cu trenă, însă a accesorizat-o după bunul ei plac. Aceasta a renunțat la pantofii cu toc și a ales să poarte în picioare o pereche de adidași. Și soțul ei i-a urmat exemplul, iar costumul de ginere a fost complet doar cu încălțămintea sport. Nici nu putea să fie altfel, având în vedere că melodia pe care au dansat se numește „Adidașii”.

Se pare că acesta nu a fost singurul moment inedit de la nunta celor doi. Aceștia au ales ca mireasa să fie „furată” de personajele serialului „La Casa de Papel”.

@mihai.p.roman

 

♬ Dabba naal - Iffi Jutt

Cei doi s-au distrat de minune, pe ritmuri de muzică trap, sub privirile invitaților, care păreau că nu se așteaptă la acest moment. Imaginile postate pe TikTok s-au viralizat imediat, iar internauții au lăsat foarte multe comentarii.

Sursă foto: TikTok/mihai.p.roman

VEZI ȘI: Cum să devii viral pe TikTok

  • O nuntă non-conformistă! Un cuplu de români a înlocuit Valsul Mirilor cu un dans original, pe muzică trap

related posts

Modifică setările cookies