(P) 3 cărți valoroase din literatura universală pe care le poți vinde rapid la anticariat


Numeroase titluri din literatura universală au avut succes răsunător în toate colțurile lumii, adjudecându-și poziții fruntașe în topul celor mai bune cărți publicate vreodată. Este vorba despre romane clasice, pe care iubitorii de lectură nu ezită să le parcurgă din nou și din nou atunci când au ocazia, datorită caracterului atemporal și fascinației pe care o aduc personajele, firul narativ și întregul cadru în care se desfășoară acțiunea. 


Multe astfel de cărți se găsesc pe rafturile din biblioteca oricărui cititor pasionat, iar acestea pot constitui obiectul unei vânzări avantajoase la anticariat. Astfel de titluri sunt căutate în permanență de achizitorii de cărți și au o valoare incontestabilă, ceea ce le face să fie valoroase în momentul vânzării și să aducă proprietarului un venit suplimentar fără efort. 

În continuare, vor fi prezentate câteva titluri din literatura universală care pot fi vândute rapid la anticariat, prin răspunsul afirmativ la anunțul “cumpăr cărți vechi” sau “cumpăr cărți de orice fel”, venite din partea unor anticari cu experiență:

1. Anna Karenina de Lev Tolstoi

Celebrul roman “Anna Karenina” este un titlu de referință în literatură și în evoluția romanului mondial. Este considerată una dintre cele mai bune cărți din toate timpurile și se concentrează pe două ipostaze diferite ale vieții de familie și iubirii. 

Pe fondul unei pasiuni adulterine, Anna, personajul principal, renunță la soțul și copilul ei pentru a își trăi iubirea pătimașă alături de ofițerul Aleksei Vronski. O poveste care ilustrează două cupluri și destine cu traseu total în opoziție, romanul “Anna Karenina” surprinde modul de viață patriarhal și dezvăluie ipocrizia înaltei societăți. Acesta este un titlu care va putea fi vândut oricând la Anticariat-Carti.com, unde achizitorii de carte prețuiesc romanele clasice; 

2. Don Quijote de La Mancha de Miguel de Cervantes

“Don Quijote de La Mancha” este unul dintre romanele clasice pe care mulți cititori le au în bibliotecă și pe care le parcurg de fiecare dată cu plăcere. Aflat în căutarea aventurii și a gloriei, personajul principal - emblematic în literatura universală - Don Quijote nu mai face diferența dintre real și ideal , ceea ce îl pune în situații neobișnuite și pe alocuri comice. 

O lectură despre adevăr și minciună, moralitate, speranță și imaginație, Don Quijote este o capodopedă a literaturii universale, care prezintă cititorului o poveste amuzantă și tragică deopotrivă, presărată cu întâmplări care fac cititorul să reflecte asupra puterii cuvintelor și relației dintre iluzie și realitate; 

3. Mândrie și prejudecată de Jane Austen

Persoanele care intenționează să răspundă afirmativ la anunțul “cumpăr cărți” din partea anticariatului și au pe raftul bibliotecii “Mândrie și prejudecată”, au șanse mari să obțină o sumă importantă. Romanul ilustrează viața femeilor în Anglia secolului al XIX-lea, definită de intrigi, stereotipuri, convenții sociale, pasiune și orgoliu. Este unul dintre cele mai iubite romane scrise de Jane Austen și surprinde realitatea societății într-un fir narativ captivant. 

Acestea sunt doar trei dintre romanele emblematice din literatura universală, pe care achizitorii de la Anticariat Cărți le cumpără de la vânzătorii de carte, asigurând deplasarea la domiciliu, evaluarea gratuită și plata pe loc a volumelor.   

Sursa foto: Unsplash.com

related posts

Modifică setările cookies