Portabilitate și durabilitate atunci când contează

ASUS Vivobook 15 (M1502) nu te lasă indiferent prin designul său modern, sofisticat și, totodată, foarte elegant. Cu o greutate de doar 1.7 kg, acest laptop cu ecran de 15.6 inch este ușor de transportat, ideal pentru utilizatorii aflați mereu în mișcare. Carcasa sa robustă, cu un profil de doar 1.99 cm grosime, asigură o durabilitate exemplară, protejând componentele interne de șocuri și lovituri accidentale. Testat cu rigurozitate prin 12 metode diferite și 26 de proceduri speciale, ASUS Vivobook 15 (M1502) a obținut certificarea US MIL-STD-810H, folosită și pentru testarea echipamentelor armatei SUA.

Designul ergonomic este completat de o balama a ecranului cu deschidere la 180 de grade, facilitând partajarea conținutului afișat pe ecran cu persoanele din jur. Finisajul exterior este disponibil în trei culori speciale: Quiet Blue, Cool Silver și Terra Cotta, adăugând un plus de individualitate laptopului.

Performanță de neoprit oferită de un procesor AMD Ryzen™

La baza performanțelor excepționale ale laptopului ASUS Vivobook 15 (M1502) stau procesoarele AMD Ryzen™ din seria 7000, recunoscute pentru eficiența energetică și puterea de calcul remarcabilă.

Indiferent de modelul ales, până la AMD Ryzen™ 7 7730U pe configurația cea mai puternică a laptopului, poți fi sigur că nu se fac compromisuri la capitolul performanță, iar tehnologia de gestionare inteligentă a energiei AMD optimizează durata de viață a bateriei în orice condiții de utilizare pentru ca tu să poți sta departe de priză fără griji.

Procesoarele AMD Ryzen™ 7000 transformă laptopul într-un centru de divertisment cu grafică puternică AMD Radeon™ Graphics, asigurând o experiență fluidă pentru multitasking, vizionare de conținut video în regim de streaming, navigare pe internet, colaborare în cadrul echipei, creare de conținut și gaming cu detalii vizuale bogate.

Funcții care vin în întâmpinarea nevoilor utilizatorului

Tastatura laptopului ASUS Vivobook 15 (M1502) folosește tehnologia ErgoSense, proiectată pentru confort și eficiență, oferind o experiență de input impecabilă. Tastatura dispune de taste distanțate la 19.05 mm, fix ca o tastatură desktop, capace de taste adâncite subtil cu 0.2 mm și o cursă lungă de 1.4 mm, asigurând o utilizare confortabilă, fără efort.

De asemenea, nu trebuie să uităm de ASUS Antibacterial Guard, un tratament special aplicat pe toate suprafețele de contact care inhibă 99% din bacteriile care se dezvoltă într-o perioadă de 24 de ore, reducând potențialul de răspândire a bacteriilor periculoase pentru sănătatea ta.

ASUS Vivobook 15 (M1502) reprezintă cea mai bună alegere pentru utilizatorii care au nevoie de un laptop performant și durabil, dotat cu funcții moderne. Fie că studiezi, muncești sau te distrezi, acest laptop îți oferă tot ce ai nevoie pentru a fi productiv și a rămâne mereu conectat.

Pentru mai multe detalii despre configurațiile disponibile pentru laptopul ASUS Vivobook 15 (M1502) echipat cu procesoare AMD Ryzen™ din seria 7000, vizitează eShop ASUS România.