(P) Ce cursuri de engleză să alegi pentru copilul tău în 2022


Capacitatea de a vorbi una sau mai multe limbi străine aduce beneficii incontestabile și reprezintă un real avantaj competitiv. Din acest motiv, atunci când le oferim copiilor condițiile necesare pentru a învăța limba engleză, investim în viitorul lor, dar mai ales în perspectivele pe termen lung pe care le oferă aceste cunoștințe.


Pentru a le da celor mici șansa de a se cufunda în mediul lingvistic și de a se bucura de studierea limbii engleze, peste o jumătate de milion de părinți din 45 de țări aleg Novakid – o platformă online de învățare a limbii engleze, destinată copiilor cu vârste între 4 și 12 ani.

Dorințele, preocupările și prioritățile părinților reprezintă fundamentul valorilor Novakid. La fel ca orice părinte, Novakid se străduiește să creeze condițiile potrivite pentru dezvoltarea armonioasă a fiecărui copil și să garanteze calitatea, siguranța și confortul pe toată durata studiilor. Profesorii noștri sunt mereu alături de elevi și reacţionează prompt la nevoile lor.

De ce au părinții încredere în Novakid?

1. Novakid utilizează o programă modernă de predare a limbii engleze, ce respectă toate standardele internaționale

Metoda de predare Novakid se bazează pe imersiunea lingvistică totală: profesorul vorbește doar în engleză. Astfel, este stimulată dezvoltarea abilităților conversaționale: copiii încep să pronunțe sunete, cuvinte și fraze în limba engleză, chiar în cadrul primei lecții. În ceea ce privește copiii care deja vorbesc puțină engleză, metoda de imersiune lingvistică totală îi ajută să-și îmbunătățească aptitudinile deținute.

Datorită utilizării jocurilor în timpul lecțiilor, poveștilor captivante și tehnologiei VR, engleza devine ca un hobby pentru copii, nu mai este doar „o altă materie școlară”.

Avem 3 cursuri de limba engleză la Novakid, toate fiind concepute în funcție de vârsta, aptitudinile și nevoile celor mici. Toate programele sunt conforme cu Cadrul European Comun de Referință pentru Limbi.

2. Novakid adaptează programul pentru fiecare student. Cum? Utilizează analiza datelor, feedback-ul părinților și al profesorilor

Fiecare curs de engleză Novakid este adaptat nevoilor individuale și progresului fiecărui copil.

De exemplu, dacă un elev nu s-a descurcat bine la un test, i se vor atribui lecții și sarcini suplimentare pentru practică. În cazul în care un test i s-a părut prea ușor, i se va recomanda transferarea la un nivel superior.

Acest sistem este o parte importantă a personalizării lecțiilor Novakid, dar nu este singura. Profesorii joacă aici cel mai important rol. Ei dau recomandări copiilor și părinților acestora, iar echipa de educatori Novakid moderează acest proces, evaluând cu atenție toate recomandările și adoptând modificările necesare, după ce le discută cu părinții și profesorul.

3. La Novakid, prioritatea noastră este „un serviciu întotdeauna accesibil pentru clienți”

Novakid se străduiește să fie aproape de elevi și părinții acestora la fiecare pas. Echipa noastră de suport rezolvă rapid problemele întâmpinate, ascultă părinții și răspunde la întrebările lor 24/7, prin chatul din contul personal, messenger și e-mail.

Toate cererile sunt procesate individual. Copilul tău este bolnav? Nu poate participa la curs? Lecția poate fi reprogramată. Dacă există o urgență, cu siguranță vom găsi o rezolvare.

4. La Novakid lucrează doar profesori autorizați și competenți

Toți profesorii Novakid sunt educatori certificați și experimentați, din America, Marea Britanie, Arabia Saudită, Australia, Filipine și alte țări din întreaga lume. Aceștia sunt selectați cu atenție după un proces de recrutare amplu. Câteva dintre cerințele pentru potențialii candidați sunt: peste 2 ani de experiență în lucrul alături de copii, certificate internaționale și diplome de predare TESOL, CELTA etc.

O altă cerință importantă – motivația și pasiunea pentru munca lor. Doar profesorii dedicați îi pot învăța pe copii să iubească o limbă străină.

Chiar de la prima lecție, profesorii Novakid iau contact cu copiii și le câștigă treptat încrederea. Când legătura a fost stabilită, învățarea limbii engleze este dusă la un nivel cu totul nou: copiilor nu le este frică să fie ei înșiși, nu le este rușine să greșească și abordează lecțiile cu interes și curiozitate. „Relația de încredere dintre profesor și student este crucială” – spune Anastasiya Masyagina, mama unui student Novakid.

Profesorii Novakid urmează un curs de formare obligatoriu, în cadrul căruia află despre metoda și programa Novakid, dar și despre cum să folosească toate instrumentele de pe platforma online. Ei desfășoară, de asemenea, cursuri de perfecționare și participă constant la conferințe sau ateliere.

 5. În ceea ce privește raportul calitate-preț, Novakid este alegerea ideală, fiind una dintre cele mai bune școli online de limba engleză de pe piață

Nu în ultimul rând, părinții aleg Novakid pentru cei mici datorită raportului calitate-preț excelent. Abordarea individuală, lecțiile cu un profesor, platforma interactivă și feedback-ul constant alcătuiesc spațiul educațional în care copiii au o stare de spirit bună și interes să învețe limba. Acesta este motivul pentru care rezultatele apar extrem de rapid.

Novakid oferă câteva opțiuni de achiziție: de la un abonament scurt, de 4 lecții pe lună, la un abonament de lecții regulate pentru 6 luni. Prețul unei lecții începe de la 29.70 lei. 

Misiunea Novakid este de-a face învățarea limbii engleze accesibilă fiecărui copil: în lumea modernă, o educație de bună calitate nu este un privilegiu, ci o necesitate.

 

  • (P) Ce cursuri de engleză să alegi pentru copilul tău în 2022

related posts

Modifică setările cookies