(P) Cum să alegi un slot care o să plătească?


Toată lumea iubeşte păcănelele pentru modul simplu în care acestea funcţionează şi pentru câştigurile pe care le pot ceda. Nu întotdeauna însă este uşor să alegi cel mai bun slot care să te şi plătească şi câte odată acesta poate să fie o adevărată problemă pentru jucători.


Cum să alegi un asemenea joc este destul de greu, având în vedere numărul mare în care aceste jocuri sunt prezente în oferta unui cazino online. Despre cum se  identifică un asemenea joc vom detalia în rândurile următoare, în aşa fel încât jucătorii să îşi sporească cât mai mult şansele de a face alegerea corectă.

Cum arată un „slot care plăteşte”?

Şi în oferta Superbet online casino numărul de păcănele este unul de apreciat. Sunt atât de multe încât orice jucător îşi va putea identifica cu siguranţă aici jocul unde să îşi testeze cât mai repede norocul cu care este înzestrat.Dacă tema este relativ uşor de ales, cum poţi ştii de fapt cum arată un slot plătitor? Toate au un gameplay incitant, simbolurile alese sunt în concordanţă cu tema şi toate au o sumedenie de funcţii suplimentare.

Poate că ar trebui început cu jucătorii experimentaţi, care ştiu să facă această alegere în mod clar. Dar ca să îi identifici va trebui să se facă o muncă de cercetare şi să se acceseze în acest scop forumurile de specialitate.Jucătorii îşi împărtăşesc în direct impresii cu privire la sloturi şi indică şi pe cele care le-au adus cele mai mari câştiguri. Totul însă trebuie trecut prin prisma propriului raţionament, pentru că ceea ce pentru un jucător înseamnă câştig, pentru un altul nu înseamnă nimic.

Explicaţia este una simplă, unii jucătorii aleg un slot mai ales pentru partea de distracţie pe care le-o oferă, câştigul intrând în plan secundar. Şi acesta ar trebui să fie şi intenţia oricărui jucător, să extragă doza de adrenalină necesară şi să se bucure de orice câştig înregistrat.În realitate însă lucrurile nu stau atât de simplu cum par la prima vedere. Cel mai adesea primează ideea de câştig şi în acest caz alegerea unui slot plătitor în bani este dorinţa acută a jucătorului. Nu trebuie uitat însă faptul că orice joc de noroc este creat în special pentru distracţie, deci acesta este principalul câştig pe care îl şi oferă cel mai des.

Iată cum să alegi cele mai bune sloturi

Partea de distracţie primează fără discuţie în alegerea unui slot, dar şi tema pe care acesta o aduce în atenţia jucătorului. Există jucători care apreciază în mod deosebit jocurile cu fructe în timp ce alţii sunt adepţii jocurilor care oferă speciale.Şi într-un caz şi în altul, aceasta este partea care trebuie să primeze în alegerea slotului preferat. Se garantează în acest fel o experienţă de joc plăcută care să dea jucătorului distracţia dorită. Dacă însă ideea de a face bani din sloturi primează, atunci lucrurile se schimbă radical. 

În această dorinţă acerbă de câştig, jucătorul nu mai insistă pe partea de distracţie şi adrenalină, are nevoie doar de stimuli financiari. Şi pentru a ajunge să şi-i satisfacă, alegerea unui slot capătă o altă dimensiune.

Un asemenea jucător se va concentra pe cunoaşterea caracteristicilor care fac dintr-un slot unul plătitor. Chiar dacă slotul ales are un RTP cât mai mare şi o variaţie mică, acest lucru nu este de ajuns pentru a face o alegere bună.Vrea să îşi mărească şansele de câştig la propriu şi are nevoie de încă alte resurse pe care slotul să i le ofere. Una dintre acestea constă în existenţa jackpot-urilor, acele premii suplimentare care sunt accesibile tuturor.

Indiferent de miza pe care o practici, un slot care oferă suplimentar şi acest bonus de excepţie va fi întotdeauna considerat un slot plătitor. De „vină” este mărimea în bani a acestui jackpot, care cel mai adesea depăşeşte bariera de 1 milion de RON.În mod practic un asemenea slot poate aduce un câştig istoric care să aşeze orice jucător în galeria selectă a marilor câştigători la păcănele. În final nu trebuie uitat că şi acest jackpot este atribuit doar de hazard, aşa că ideea de slot plătitor se va materializa numai la obţinerea unui asemenea câştig.

Cum să alegi sloturi distractive

Faptul că alegi un slot pentru partea de distracţie nu înseamnă că nu ai acces la funcţiile plătitoare ale acestuia. Indiferent că este vorba despre wild-uri sau scattere care aduc speciale, un jucător norocos va izbuti întotdeauna să le aducă pe ecran.Şi dacă slotul ales are ataşate şi jackpot-uri progresive cu atât lucrurile se pot finaliza în mod benefic pentru un jucător. Ideea de bază este aceea să nu te aştepţi la câştiguri şi să alegi un slot mai ales pentru partea de distracţie pe care o implică.

Să te distrezi la un slot face cu adevărat toţi banii, de aceea această alegere trebuie tratată cu seriozitate. Va trebui înainte de toate să te identifici ca şi jucător şi să determini care este tema care te atrage cel mai mult.Toată paleta de opţiuni este inclusă în oferta de sloturi deci nu ai cum să nu îţi găseşti slotul preferat. Chiar dacă eşti fan simboluri asiatice sau îţi plac sloturile unde fructele şi şeptarii sunt vedetele, toate aceste sunt disponibile cu un singur click.

Mai mult decât atât, ai la dispoziţie butoane de selecţie care să te ajute să faci acest lucru şi încă o modalitate în care să te convingi că ai ales corect. Este varianta demo în care toate jocurile sunt oferite, deci profită cât mai des de ea.Iniţiezi în acest fel jocul distractiv ales şi laşi simbolurile să defileze pe ecran. Dacă jocul îţi place şi îţi aduce distracţia pe care o anticipai, este perfect. Dacă nu, ai la dispoziţie mii de jocuri de unde să alegi, aşa că distrează-te cât mai mult în căutarea acestora.

Concluzie

Poate că nu întotdeauna ştii cum să alegi sloturile plătitoare de bani dar cu siguranţă că dai spin numai la sloturile care îţi plac. Acesta este de fapt şi câştigul tău cel mai mare, aşa că nu regreta alegerea făcută şi bucură-te cât mai mult timp de ea!

ONJN nr. 1879/20.10.2016

  • (P) Cum să alegi un slot care o să plătească?

related posts

Modifică setările cookies