(P) De ce să scrii recenzii cazinourilor online


Unul dintre lucrurile pe care multe platforme de gambling le neglijează este puterea recenziilor și cât mult pot influența acestea o vizita pe site sau, dimpotrivă, dorință de a nu accesa platforma. Asta pentru că tot mai mulți țin cont de ceea ce alții au de zis, mai ales când vine vorba despre activități care au la bază investiții financiare, dar mai ales de timp.


Pentru că, de cele mai multe ori, recenziile se dovedesc a fi cât se poate de autentice și chiar exprimă experiențe reale. Cu siguranță că și tu le consulți, atunci când vrei să iei o decizie care ține de mediul virtual. Însă ce uităm cei mai mulți dintre noi este că și noi putem aduce o contribuție pentru ceilalți vizitatori și că putem scrie noi înșine recenzii, ba chiar și cazinourilor online.

Dacă stai și te gândești destul de serios, orice părere despre un astfel de site, vorbește despre calitatea acestuia. Recomandările sunt făcute de clienți care sunt mulțumiți sau nu de serviciile primite, care oferă un feedback onest. Cert asta poți face chiar și tu, iar asta din mai multe motive, cât se poate de importante și interesante. Nu că încercăm să te convingem să o faci, dar iată mai jos câteva argumente pentru care ar trebui să reconsideri ideea de a face review-uri cazinourilor online - poți încerca cu winbet?

Responsabilitatea fiecărui jucător    

În primul rand, trebuie să faci asta pentru că este în responsabilitatea ta. Nu doar a celui din urma sau a celui care vine după tine, ci și a ta. Este răspunderea tuturor să ofere un rezumat scurt și adevărat despre experiență de joc, mai ales dacă este ceva neplăcut și vrei să îmbunătățești lucrurile pe viitor. 

Gândește-te astfel: dacă tu nu scrii, cel dinainte ta nu a făcut-o și nici următorii, atunci cum vă ști cineva, vreodată că trebuie să intre pe acel site - că este de bine sau de rău - și că se oferă ceva ce merită încercat sau nu? Exact. Nu vă ști, așa că acordă-ți câteva minute și scrie așa cum simți și crezi că trebuie. Nu te vă judecat nimeni pentru greșelile de gramatică sau ortografice, dar îți va aprecia răspunsul onest scris cu propriile cuvinte.

Aduci o contribuție industriei

Că îți vine să crezi sau nu, dar cazinourile online chiar țin cont de ceea ce spui. Și nu doar tu, dar de ce spun toți jucătorii. Nu pentru că ești tu important că individ, ci pentru că este important să acopere golurile, să facă totul să meargă bine și să vina mereu tot mai mulți și mai mulți jucători care să asigur un flux constant. 

Se spune că o părere negativă este, de cele mai multe ori, mai valoroasa decât una pozitiva, tocmai pentru că este ceva cu scop constructiv. Iar orice plângere nu vă face decât să îmbunătățească, să sporească, să facă totul mai de succes. Pe scurt, indiferent că faci o recenzii care aduce în fata lucrurile bune sau pe cele rele, îi vei ajuta și pe ceilalți jucători, și pe administratorii paginilor, dar mai ales întreagă industrie de gambling. 

Îți poate schimba perspectiva de joc

Cât se poate de simplu - o recenzie făcută unui cazino online, te poate face să vezi lucrurile diferit. Asta pentru că atunci când te așezi și începi să analizezi totul la rece, vei vedea că lucrurile nu sunt atât de minunate sau dimpotrivă, atât de tragice. O retrospectiva obiectiva asupra experienței tale de joc iți va oferi o viziune diferită asupra cazinoului online pe care l-ai accesat., mai ales când faci comparație cu ceea ce alții au scris deja înaintea ta.Pentru că atunci când pui în balanță, îți este destul de ușor să identifici altfel problemele sau rezolvările.

Poți face bani 

Feedback-urile scrise cazinourilor online au devenit o sursa de informare cât se poate de proactiva. În ceea ce privește redactarea, asta poate dura câteva minute sau chiar câteva ore, dacă vrei să faci o documentare mai profundă. Ideea este că dacă faci parte din a doua categorie, sunt șanse foarte mari că platformele să te sesizeze și să iți fac o oferta de a te ocupa constant de asta, pentru că sunt conștienți că altfel nu prea pot obține răspunsuri la fel de realiste și obiective când vine vorba despre design, viteza de răspuns, varietate și altele, pe care doar cineva avizat și direct interesat le poate remarca. 

Sunt șanse - destul de mici, ce-i drept -  ca atunci când intri pe un cazinou online să dai și peste un site fantomă, să devii ținta unui scam cât se poate de serios. Însă, la fel de mari sunt șansele ca atunci când lași sau când citești recenzii să îi salvezi pe alții sau chiar tu să fii salvat de o astfel de situație neplăcută. Pe scurt, prin redactarea unor recenzii se scot la iveală ilegalități, nereguli sau alte lucruri nefericite, care pot înseamna pierderi cât se poate de serioase, de la bani, la identitate sau date personale. 

Decizia ONJN nr. 1879/20.10.2016

  • (P) De ce să scrii recenzii cazinourilor online

related posts

Modifică setările cookies