(P) Femeile și jocurile de noroc online - mit sau realitate?


Marea majoritate a pasionaților de jocuri de noroc online sunt bărbați. Iar acest fapt nu este neapărat un aspect surprinzător, deoarece jocurile de noroc sunt deseori asociate cu pariurile sportive. Evident, bărbații interacționează cel mai mult cu acest tip de pariuri.

Tag-uri:

Totuși, femeile pot fi la rândul lor jucătoare înrăite. Chiar dacă acestea nu pariază frecvent pe meciuri de fotbal sau baschet, ele pot fi surprinse jucând sloturi gratis online, de exemplu. Astfel, femeia jucător nu este nicidecum un mit.

Avem îndeajuns de multe statistici care susțin acest lucru. Continuă să citești pentru a afla mai multe despre obiceiurile femeilor într-un cazino online.

Femeile - peste o treime din toți pasionații de cazino din Marea Britanie

Nu sunt doar o cincime sau o pătrime. Femeile reprezintă o treime din toți pasionații de jocuri de noroc din UK. În curând, jumătate din jucători vor fi reprezentați de sexul frumos. Astfel, femeile pasionate de sloturi online sau de o rundă de poker bine jucată nu sunt în minoritate.

Apoi, există trei aspecte în care femeile conduc statisticile cazinourilor online. Este vorba despre bingo, loterie online, dar mai ales sloturi online. Mai exact, 15% din femeile pasionate de cazinou online joacă bingo în fiecare lună. Bărbații sunt rar văzuți în statisticile acestui joc de noroc.

La capitolul biletelor răzuibile online - da, există! -, femeile le adoră. Aproximativ 11% din pasionatele de jocuri de noroc online cumpără astfel de bilete. Totuși, ceea ce este cu adevărat impresionant și neașteptat este faptul că femeile sunt mai pasionate de sloturi online decât bărbații - cel puțin în Marea Britanie.

Ca și în cazul cazinourilor tradiționale, fizice, femeile nu sunt apariții rare. Ba dimpotrivă, acestea chiar impresionează, fiind deseori mai bune la anumite jocuri de masă decât bărbații.

Cheltuie mai mult pe jocuri de noroc online decât bărbații

Tot la capitolul sloturi online și bingo, statisticile din UK arată faptul că femeile cheltuie mai mult. În timp ce bărbații pariază mai mult pe evenimente sportive, femeile au preferințe clare - sloturi și bingo.

Bărbații, pe de altă parte, preferă o diversitate deseori exagerată în cazul jocurilor de noroc online. Mulți sunt cei care nu stau locului și încearcă zeci de cazinouri zilnic. Femeile par să definească jocurile de noroc așa cum trebuie - ca o pasiune, ca un hobby plăcut.

Care sunt sporturile preferate de femeile pasionate de pariuri?

Se observă într-adevăr o creștere a interesului femeilor față de evenimentele sportive mainstream, precum fotbalul. Totuși, statisticile arată faptul că faimoasele cursele de cai rămân favoritele sexului frumos.

Peste o treime din toate pasionatele de pariuri au pariat pe cel puțin o dată pe o cursă de cai în anul precedent. Totuși, nu trebuie ignorat faptul că fotbalul se află pe locul doi ca și volum al pariurilor.

Astfel, după cum poți vedea, diferențele dintre cele două tipuri de pariori și jucători nu sunt foarte mari. Fiecare are preferințe - dar putem spune cu certitudine că femeile pasionate de jocuri de noroc online nu sunt o apariție rară.

Cum aleg femeile cazinoul online favorit?

Aproximativ 20% din jucătoarele din Marea Britanie spun că o platformă amuzantă le convinge. Apoi, aproximativ 40% din acestea spun că prezența unui website bine structurat sau unei aplicații ușor de utilizat primează.

Nu în ultimul rând, aproape 15% din pasionate preferă o selecție variată de jocuri, pentru un plus de distracție. Statisticile sunt asemănătoare cu cele aferente bărbaților. Desigur, în cazul sexului masculin este vorba mai mult despre șanse bune și promoții excepționale.

Este evident faptul că femeile știu ce vor și mai ales știu cum să găsească ceea ce caută. Mediul online nu le este străin și, în cele mai multe cazuri, reușesc să dobândească mai multă experiență decât bărbații la jocurile de noroc.

Femeile pasionate de jocuri de noroc online - mit sau realitate?

Răspunsul este, ai ghicit - realitate. Sunt șanse foarte mari ca partenerul tău de la masa de poker virtuală să fie o femeie. De altfel, printre cei mai buni jucători de poker din întreaga lume se numără femeile!

Astfel, statisticile de mai sus nu surprind pe nimeni, mai ales pe cunoscători. În străinătate cel puțin, femeile sunt considerate partenere foarte bune la jocurile de masă pe mize mari și care implică strategii complexe.

Acest lucru se datorează în mare parte accesibilității pe care cazinourile online o aduc la masă, după cum s-ar spune. Nu trebuie să interacționezi cu o casă de pariuri sportive sau cu un cazino fizic pentru a te bucura de pasiunea ta. Tot ce trebuie să faci este să găsești platforma online potrivită pentru tine și să începi să joci.


Așadar, ca și femeie, nu este absolut nici o rușine să simți o atracție față de jocurile de noroc. Lumea este liberă să facă ce dorește, mai ales în mediul online. O partidă de poker sau o rundă de sloturi gratis online este la doar un click distanță!

Licenta ONJN #L1203425W001180


*Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

related posts

Modifică setările cookies