(P) Nattokinaza: Beneficii remarcabile ale super-enzimei ce dizolvă cheagurile de sânge


Nattokinaza este o enzimă naturală obținută dintr-un preparat tradițional japonez numit „natto”, care este obținut din boabe de soia fermentate în prezența bacteriei Bacillus natto.

Tag-uri:

De-a lungul timpului, natto a fost utilizata în medicina tradițională japoneză pentru a trata bolile asociate cu inima și vasele de sânge, ceea ce a dus la interesul crescut în cunoașterea potențialului său benefic asupra sănătății cardiovasculare.

Nattokinaza are capacitatea unică de a dizolva cheagurile de sânge și de a preveni formarea acestora. De aceea, această enzimă reprezintă un ingredient de bază în suplimentele pentru susținerea sănătății inimii și a circulației sanguine.

Proprietăți și beneficii ale Nattokinazei

Studiile sugerează că beneficiile enzimei Nattokinaza sunt remarcabile, având capacitatea de a dizolva cheagurile de sânge, de a promova un flux sanguin sănătos și de a reduce inflamațiile, având în același timp un efect pozitiv asupra întregului sistem cardiovascular.

Una dintre cele mai recunoscute calități ale Nattokinazei este capacitatea sa de a dizolva cheagurile de sânge sau trombozele. Aceasta se datorează faptului că enzima poate descompune fibrină, o proteină implicată în formarea cheagurilor de sânge, ajutând astfel la prevenirea și tratarea tulburărilor legate de coagularea sângelui.

Prin reducerea cheagurilor de sânge și îmbunătățirea flexibilității vaselor de sânge, Nattokinaza poate susține circulația sanguină, contribuind la reducerea tensiunii arteriale și la prevenirea bolilor cardiovasculare.

Nattokinaza are și proprietăți antiinflamatorii, care pot ajuta la reducerea inflamațiilor din organism. Acest lucru poate fi util în prevenirea bolilor cronice și a afecțiunilor asociate cu inflamația.

Nattokinaza, o opțiune naturală pentru susținerea sănătății inimii și a sistemului cardiovascular!

Nattokinaza a devenit un supliment popular pentru susținerea sănătății inimii și circulației sanguine, fiind recomandată în situații precum:

· Circulație sanguină deficitară: Nattokinaza susține un flux sanguin sănătos, inclusiv la nivelul creierului și al extremităților, ceea ce poate fi benefic pentru persoanele cu probleme de circulație.

· Sănătate cardiovasculară: Nattokinaza contribuie la menținerea tensiunii arteriale în limite normale și poate sprijini sănătatea cardiovasculară generală.

· Tromboză: datorită capacității sale de a dizolva cheagurile de sânge, Nattokinaza poate fi utilizată ca adjuvant în prevenirea trombozei venoase profunde, a emboliilor arteriale și a accidentelor vasculare cerebrale cauzate de cheaguri.

· Inflamații: datorită efectelor sale antiinflamatorii, Nattokinaza poate fi folosită pentru a reduce inflamațiile la nivelul întregului organism.

· Afecțiuni respiratorii: Nattokinaza poate ajuta la reducerea inflamațiilor la nivelul nasului, gatului și urechilor, ceea ce poate fi benefic în gestionarea afecțiunilor respiratorii.

Asperzin 150 mg Nattokinază de la COSMO PHARM® este un supliment alimentar ce conține Nattokinază și este indicat pentru persoanele preocupate de sănătatea cardiovasculară, pulmonară, neurocerebrală, cu imunitate slăbită sau cu afecțiuni gastrointestinale.

Asperzin 150 mg Nattokinază a demonstrat capacitatea de a descompune fibrina, o proteină implicată în formarea cheagurilor de sânge, ceea ce îi conferă un efect trombolitic eficient. Această caracteristică a enzimei poate contribui la prevenirea și tratamentul bolilor asociate cu tromboza, cum ar fi embolismul pulmonar, accidentul vascular cerebral și tromboză venoasă profundă.

Asperzin 150 mg Nattokinază acționează în mai multe moduri:

· Adjuvant în tromboza venoasă profundă și embolismul arterial, constituind o măsură importantă de protecție împotriva bolilor cardiovasculare.

· Dizolvă cheagurile de sânge și susține un flux sanguin sănătos, fiind un aliat esențial în prevenirea complicațiilor grave, cum ar fi infarctul și anevrismul de aortă.

· Stimulează întregul sistem cardiovascular și acționează asupra endoteliului, stratul unicelular care căptușește vasele de sânge, contribuind astfel la menținerea sănătății acestora.

· Contribuie la menținerea tensiunii arteriale în limite normale, având un impact benefic asupra funcționarii inimii și sistemului circulator.

· Reglează tensiunea arterială și previne formarea plachetelor, reducând astfel riscul de formare a cheagurilor de sânge.

Protejează-ți inima și sprijină-ți sistemul imunitar cu Asperzin 150 mg! Ambalat într o cutie cu 30 de capsule vegetale gastrorezistente, Asperzin 150 mg, enzimă naturală derivată din soia, este soluția complexă pentru susținerea sănătății organismului.

Efecte secundare și contraindicații

Ca multe medicamente și plante medicinale, și Nattokinaza poate avea efecte secundare, însă acestea sunt rare, conform studiilor clinice realizate de-a lungul anilor. În unele cazuri, utilizarea Nattokinazei poate cauza efecte secundare minore, cum ar fi disconfort gastric, flatulență sau diaree. De asemenea, Nattokinaza nu este recomandată persoanelor care suferă de afecțiuni hemoragice, deoarece poate crește riscul de sângerare.

Nattokinaza are proprietăți anticoagulante și fibrinolitice, ceea ce înseamnă că persoanele care iau deja medicamente anticoagulante (cum ar fi warfarină, heparină) sau medicamente pentru subțierea sângelui, ar trebui să consulte medicul înainte de a începe suplimentarea cu Nattokinază, deoarece aceasta poate crește riscul de sângerare.

În cazul unei intervenții chirurgicale programată, medicul trebuie să fie informat despre utilizarea suplimentelor de Nattokinază, deoarece acestea pot interfera cu efectele anticoagulante și pot afecta procesul de coagulare a sângelui.

Așadar, datorită capacității sale unice de a dizolva cheagurile de sânge și de a preveni formarea acestora, Nattokinaza poate contribui semnificativ la reducerea riscului de boli cardiovasculare și poate oferi o alternativă naturală la medicamentele anticoagulante. Cu toate acestea, este esențial consultul medical profesionist înainte de a lua Nattokinază, mai ales în cazul persoanelor care sunt sub tratament medicamentos sau au afecțiuni de sănătate preexistente.

Surse:

https://www.sanience.ro/en/Nattokinaza-the-ally-of-your-heart/

https://www.webmd.com/vitamins/ai/ingredientmono-1084/nattokinase

https://www.verywellhealth.com/what-is-nattokinase-89831

  • (P) Nattokinaza: Beneficii remarcabile ale super-enzimei ce dizolvă cheagurile de sânge

related posts

Modifică setările cookies