(P) Oameni care şi-au schimbat viaţa după ce au câştigat la cazinouri online


Oferta prin care un cazinou online te aşteaptă este atât de diversă încât este greu să o ignori. Dacă eşti un jucător pasionat, cel mai adesea gândul care îţi trece prin cap este ca în acel moment să te joci pentru a nu pierde oportunitatea de a realiza câştigul mult dorit.


De cele mai multe ori, intuiţia ajută un jucător în a obţine câştigul sperat aşa că, de ce să nu ţii cont de ea! Jucătorii din acest articol i-au dat curs şi banii obţinuţi din jocurile de noroc au avut darul să le schimbe cu adevărat viaţa. Îți mai spunem ca jocurile care au făcut în general aceste schimbări au fost sloturile, așa ca joacă acum pacanele clasice, moderne, retro sau inspirate din filmele TV preferate și poate că vei reuși să fii și tu câstigator! 

Gloria McKenzie

Un singur lucru este sigur despre această doamnă din USA, este o norocoasă a sorţii. Acum în vârstă de 90 de ani, anul 2013 s-a dovedit a fi anul în care norocul a căutat-o şi ea i-a deschis larg braţele. A cumpărat un bilet de loterie Powerball într-un supermarket şi a intrat în acest fel în istorie prin câştigul enorm care i-a fost atribuit. 590 de MILIOANE de DOLARI a valorat biletul de loterie şi în acest mod doamna McKenzie a devenit cel mai mare câştigător din istoria acestei loterii. Statul american impune însă nişte reguli drastice cu privire la sumele obţinute cu ajutorul loteriei, aşa se face că doamna a avut la dispoziţie 2 modalităţi de retragere a banilor:

O rentă anuală timp de 25 de ani, ceea ce presupunea defalcarea sumei de 590 de milioane de dolari în 25 de tranșe anuale

Încasarea o singură dată a sumei de 278 de milioane de dolari, restul până la 590 constituindu-se în impozit plătit la Fiscul din America

Datorită vârstei înaintate, doamna McKenzie a apelat la a 2-a variantă.

Conor Murphy

Pasiunea pentru cai poate aduce bani cu nemiluita? Se pare că unui irlandez această dragoste pentru aceste minunate patrupede i-a adus mai mult decât ar fi putut spera vreodată. Tatăl său este cel care i-a indus pasiunea pentru cai, Conor dorindu-şi cu ardoare să devină un jocheu renumit. Din nefericire pentru el, înălţimea nu i-a permis acest lucru însă dragostea sa pentru cai nu a scăzut, dimpotrivă s-a accentuat odată cu trecerea anilor. A lucrat în diverse centre în care a antrenat cai şi ulterior a aterizat în Kentucky, specializându-se în cursele de cai americane. I s-a oferit mai târziu oportunitatea de a se întoarce în Irlanda şi de a lucra într-un centru din apropierea Londrei. Nu este tipul de jucător pasionat, pariind destul de rar pe cursele de cai, însă în anul 2011, în luna decembrie, a luat decizia de a paria pe un bilet combinat cu 5 cai care aveau cele mai mari cote. Şansa face că acest bilet să iese în totalitate, tânărul irlandez intrând în acest fel în posesia sumei de 1 MILION de lire sterline. Pariul a fost depus cu ocazia Festivalului din Cheltenham, însă cu 3 luni înainte de începerea evenimentului, ceea ce se pare că a fost de bun augur pentru norocosul parior.

Charlie Wells

Un inginer este exemplul unui om căruia jocurile de noroc i-au schimbat viaţa. Născut în anul 1841, domnul Wells a intrat în istoria jocurilor de noroc că fiind „omul care a spart banca” titulatură care i se acorda unui jucător care la vremea respectivă a reuşit să câştige mai mult decât cazinoul putea plăti. Orice joc de masă, printre care şi cel de ruletă, avea o sumă de rezervă pentru plăti cifrată la 100000 de franci, cunoscută sub numele de „bancă”. Charlie Wels se decide să facă o vizită Cazinoului din Monte Carlo si timp de 11 ore a jucat numai la ruletă, având asupra sa suma de 4000 de lire sterline. La sfârşitul acestei perioade s-a ridicat de la masa de joc cu un câştig de 1 MILION de franci, care, după părerea specialiştilor s-a datorat în special aplicării strategiei Martingale. Nu se ştie cât adevăr există în această afirmaţie, însă un lucru este sigur, a fost cel mai de succes jucător al vremii sale.

Don Johnson

Fără nicio legătură cu actorul cu acelaşi nume, Don Johnson a intrat în istoria jocurilor de noroc prin câştigul fabulos pe care l-a înregistrat între decembrie 2010 şi aprilie 2011. Este perioada care l-a consacrat ca unul dintre cei mai norocoşi jucători de blackjack, nefiind cunoscut ca fiind un jucător profesionist. Pur şi simplu norocul a fost de partea lui în acest interval de timp şi l-a ajutat să câştige o sumă impresionantă, de peste 15 MILIOANE de DOLARI. 3 cazinouri amplasate în Atlantic City a luat în vizor acest jucător atunci când s-a hotărât să îşi testeze norocul, The Borgota Hotel, Tropicana şi Caesars. A fost o decizie de bun augur pentru că primul i-a asigurat un câştig de 6 milioane de dolari, al doilea a generat 5 milioane în timp ce ultimul i-a rezervat alţi 4 milioane de dolari. Suma totală a depăşit 15 milioane de dolari, ceea ce îl face cel mai de succes parior neprofesionist din toate timpurile.

Norwegian Peter

Nu se ştie care este numele acestui jucător cunoscut în online numai sub numele de Peter. I s-a atribuit şi titulatura de norvegian, datorită premiului imens pe care l-a câştigat în unul dintre cazinourile online din Norvegia. Totul s-a întâmplat în anul 2011, când Peter s-a hotărât să joace la slotul Arabian Nights din oferta platformei Betsson. Timing-ul perfect şi îndrăzneala de care a dat dovadă l-a făcut pe Peter norocosul posesor al premiului de aproape 12 MILIOANE de lire sterline oferit de acest slot. Să nu crezi însă că a cumulat atâtea credite care s-au echivalat cu această sumă, nicidecum! A avut doar norocul lui să aleagă un slot înzestrat cu un jackpot progresiv şi să îl câştige pe cel mai mare! Se poate întâmpla în mediul online aşa ceva? Se pare că da, nu îţi trebuie decât 2 ingrediente majore, un buget bine organizat şi o intuiţie care să te poziţioneze în fața slotului adecvat.

Şi-au schimbat aceşti oameni viaţa în urma câştigurilor obţinute? Cu siguranţă că răspunsul nu poate să fie decât unul afirmativ. Nu ezita să îţi încerci cât mai des norocul la jocurile preferate şi poate că o să reuşeşti şi tu performanţa de a-ţi schimba în bine viaţa cu un câstig fabulos. 

 

 

 

 

 

 

 

  • (P) Oameni care şi-au schimbat viaţa după ce au câştigat la cazinouri online

related posts

Modifică setările cookies