(P) Sylvester Stallone explică de ce nu ar fi putut interpreta niciodată rolul de Terminator


Sylvester Stallone a explicat motivul pentru care nu ar fi putut să accepte niciodată o ofertă de a interpreta rolul principal din Terminator, care i-a revenit în cele din urmă lui Arnold Schwarzenegger.

Tag-uri:

Într-un interviu acordat The Hollywood Reporter, Stallone a afirmat că a fost nevoit să refuze anumite roluri din cauza discursului său neclar. Unul dintre aceste filme a fost Terminator.

"Nu arăt ca un personaj de benzi desenate. Nu aș fi putut să joc niciodată în Terminator. Nimeni nu ar face un robot cu o gură strâmbă și cu o voce care să sune aiurea. Pur și simplu nu funcționează", a afirmat Sylvester Stallone. În cele din urmă, rolul i-a revenit lui Arnold Schwarzenegger, care a beneficiat și de faptul că avea un accent austriac distinct.

Grație tehnologiilor AI, cei de la Ctrl Shift Face au postat un videoclip de 3:51 minute (fake, desigur) în care vedem cum ar fi arătat Stallone în rolul Terminator.

Vorbind tot pe acest subiect, Stallone a mai afirmat că a fost victima multor ironii la începutul carierei din cauza modului în care vorbește. Totuși, acest lucru nu l-a demoralizat, ci l-a ambiționat. Iar după ce a jucat în First Blood s-a transformat într-un star internațional și a avut o ascensiune fulminantă. Procesul a fost greoi însă, iar Stallone a avut mai multe audiții eșuate, printre care și pentru filmul Superman din 1978, în care regizorul Richard Donner l-a considerat nepotrivit.

Terminator, o franciză care conține 6 filme

Franciza Terminator a apărut în anul 1984, când a fost lansat primul film al seriei. Până acum au fost lansate următoarele producții:

·     The Terminator (1984)

·     Terminator 2: Judgment Day (1991)

·     Terminator 3: Rise of the Machines (2003)

·     Terminator Salvation (2009)

·     Terminator Genisys (2015)

·     Terminator: Dark Fate (2019)

În această franciză face parte și seria televizată Terminator: The Sarah Connor Chronicles, difuzată între 2008 și 2009. În plus, franciza conține și numeroase jocuri video. Primul a fost lansat în 1991 și era disponibil doar pe DOS, având la bază acțiunea din filmul din 1984. Cel mai recent a apărut în 2024, cu numele Terminator: Dark Fate – Defiance și s-a bucurat de recenzii bune.

Drepturile de imagine au fost licențiate și de către producătorul de jocuri de casino online Playtech. Video slotul Terminator Genisys a fost lansat în mai 2018 și se remarcă prin grafică excelentă și funcții speciale. Personajele principale din film, ca Guardian, John Connor și Sarah Connor sau Kyle Reese & T-5000, sunt simboluri în acest joc, alături de lunetă, ursulețul de pluș și cartela criptată.

Încasări de peste 2 miliarde de dolari pentru filmele din franciză

Cele șase filme din franciza Terminator au generat încasări de 2,1 miliarde de dolari la box office. Primul film al seriei a avut venituri de 78 de milioane de dolari, la un buget de 6,4 milioane de dolari. Al doilea, lansat în 1991, a avut un buget de aproximativ 100 de milioane de dolari și s-a bucurat de cel mai mare succes. Încasările au fost de 517 milioane de dolari.

Terminator 3 a apărut în 2003, cu un buget de până la 187 de milioane de dolari. Încasările sale au fost de 433 de milioane de dolari. Terminator Salvation a apărut în 2009, iar la un buget de 200 de milioane de dolari a avut venituri de 371 de milioane de dolari. Terminator Genisys, apărut în 2015, a obținut 440 de milioane de dolari, la un buget de 158 de milioane de dolari. În fine, ultimul film al seriei, Terminator: Dark Fate, a generat 261 de milioane de dolari și a fost un eșec la box office, în condițiile în care bugetul a fost de aproape 200 de milioane de dolari.

Sursa foto - wall.alphacoders.com

Licenta ONJN L1160654W000324 

related posts

Modifică setările cookies