(P) Un magazin de băuturi alcoolice trebuie să aibă o ofertă adresată tuturor adulților


O cunoscută zicală românească susține că gusturile nu discută, aspect cât se poate de adevărat când te gândești la varietatea de preferințe pe care persoanele le au în numeroase privințe. De altfel, această vorbă este valabilă și atunci când vine vorba de alegerea băuturii favorite, o selecție care poate arăta diferit de la o persoană la alta.


De la aceste premise a pornit și conceptul din spatele brandului BeiCeVrei. După cum indică și denumirea companiei, fiecare persoană este liberă să consume tipul de produs preferat, motiv pentru care acest magazin are o selecție variată de bauturi alcoolice, care îi va satisface chiar și pe cei mai pretențioși consumatori. 

Indiferent dacă preferi tăriile, precum vodka, romul sau ginul, dacă dorești să te relaxezi alături de un pahar de vin ori dacă iubești lichiorul, aici vei găsi tot ceea ce îți dorești!

Înainte de a comanda sortimentul preferat de alcool, care va fi livrat în cel mai scurt timp posibil la adresa aleasă de tine, iată câteva detalii interesante despre cele mai populare băuturi alcoolice din întreaga lume!

Șampanie

Cel mai popular tip de vin spumant este, fără îndoială, șampania. Se spune că rețeta acestei băuturi a fost inventată sau descoperită de un călugăr care, atunci când a încercat spumantul pentru prima dată, a declarat uimit că poate „gusta stelele”. Senzația a rămas neschimbată de-a lungul timpului, iar, în ziua de astăzi, sărbătorile și evenimentele speciale sunt asociate cu clinchetul paharelor de șampanie.

Redescoperă gustul stelelor savurând un pahar de Laurent Perrier, spre exemplu, o băutură premium, cu o istorie bogată, ideală pentru a te însoți în cadrul celor mai festive și importante evenimente!

Prosecco

Dacă tot a venit vorba de vinuri spumante, trebuie menționată și băutură produsă în Italia. Prosecco este un spumant efervescent și răcoritor, fiind ideal pentru serile călduroase de vară. În plus, are puține calorii și este extrem de delicios. Doamnele și domnișoarele preferă să îl savureze în combinații senzaționale, precum Aperol Spritz sau Mimosa.

Whisky

Când vine vorba de băuturi alcoolice de top, nu poate lipsi faimosul whisky. Întrebat fiind care este băutura sa preferată, Winston Churchill a răspuns fără ezitare că aceasta este întotdeauna alegerea sa, fiind un om simplu, care nu se mulțumește decât cu ce este mai bun.

Nu multă lume știe că metoda de obținere a whisky-ului include etapa în care o parte din băutura alcoolică se evaporă. Acestui procedeu specialiștii îi spun „angels’ share”, considerând că îngerii coboară și iau partea care li se cuvine dintr-o tărie cu gust divin! Convinge-te singură de acest aspect, savurând orice sortiment marca Jack Daniel’s, de pildă!

Gin

Una dintre cele mai iubite băuturi alcoolice din întreaga lume este ginul tonic. Foarte ușor de preparat – nu ai nevoie decât de gin, apă tonică și, eventual, câteva lămâi – acesta este extrem de sănătos și sărac în calorii. 

Bineînțeles că, la fel ca în cazul tuturor băuturilor, cheia este consumul moderat. Însă, dacă ții cont de acest aspect, te poți bucura oricând de un pahar din acest cocktail simplu și fenomenal!

Iar lista de băuturi alcoolice disponibile într-un magazin online care îți promite că bei ce vrei nu se încheie aici. Indiferent de gusturile tale, știi că ai parte de produse de top și că te vei bucura de momente de neuitat în compania celor dragi!

  • (P) Un magazin de băuturi alcoolice trebuie să aibă o ofertă adresată tuturor adulților

related posts

Modifică setările cookies