Raluca Zenga, aventură ireală în Africa. A hrănit hienele din palmă, ca și când ar fi fost câini de companie


Raluca Zenga și-a reluat călătoriile în țări exotice, după mai bine de un an de pandemie. Bloggerița a lăsat Dubaiul pentru o aventură fără egal în Uganda și Etiopia, destinații pentru care trebuie să ai nervii tari.


Raluca Zenga a redevenit blogger călător odată cu ridicarea restricțiilor impuse de pandemie. Prima destinație de vacanță a fost Uganda, o țară exotică din toate punctele de vedere, pe care n-o mai vizitase.

Aventura africană a început în luna martie și, înainte de a se îmbarca, Raluca și-a umplut bagajul cu dulciuri și mici cadouri pentru copiii de aici.

Din Uganda a trecut granița în Etiopia, țară în care a avut parte de unele dintre cele mai neașteptate experiențe: a hrănit hienele din palmă, ca și când ar fi fost câini.

 

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

„Experiența suprarealistă a hrănirii hienelor în Harar – o caracteristică ce aduce și mai multă intrigă aurei deja mistice a vechiului oraș din estul Etiopiei”, a scris Raluca pe Instagram.  

Citește și: S-au împăcat Raluca și Walter Zenga? Ce notează italienii la cinci luni după ce au depus actele pentru divorț

Se pare că hienele intră în orașul Harar la adăpostul întunericului, profitând de spărturile din zidul de apărare al cetății. Mirosul de carne, provenit de la abatorul din zonă, e cel care le ademenește. 

Oamenii locului au învățat să le hrănească cu resturi, pentru a face un soi de pact cu fioroasele animale.

Sunt animale sălbatice, unele dintre cele mai fioroase prădătoare din Africa, în niciun caz domesticite – dar au învățat să nu muște mâna care le hrănește”, mai dezvăluie Raluca Zenga.

Mai târziu, bloggerița s-a fotografiat în mijlocul triburilor de băștinași din South Omo și Konso.

M-am simțit ca și când am fost transportată într-o dimensiune în care timpul a stat în loc vreme de secole: Africa, nederanjată de civilizația modernă sau, mai bine spus, încă neatinsă de influențe exterioare. Unii călători au descris-o ca fiind un muzeu viu”, a mai scris Raluca Zenga.

Fotografii: @ralucazenga.travels

Vezi și VIDEO: Raluca Zenga, shopping în Dubai

  • Raluca Zenga, aventură ireală în Africa. A hrănit hienele din palmă, ca și când ar fi fost câini de companie

related posts

Modifică setările cookies