Reacțiile oamenilor care îndrăznesc să înfrunte o vedetă spun totul despre ce înseamnă să ai curaj


Când suntem puși în situații-limită, răspundem cum știm mai bine. Nu sunt reacții de moment, ci „zvâcniri” ale personalității noastre. Ele ne spun, de fapt, cât de curajoși suntem când alegem să „luptăm” pentru ce ne aparține. Iată cum au reacționat eroii unui experiment inedit realizat de Ursus!


Când ești „victima” unei farse, ai toate șansele să devii eroul ei. Îți trebuie puțin curaj și convingerea că ești propriul tău stăpân. Indiferent cine se află în fața ta. Ursus a testat reacțiile românilor printr-un experiment al curajului, prin care a urmărit să-i pună, pe fiecare în parte, față în față cu propriile alegeri.

Într-o după-amiază oarecare, într-un bar din București, o mână de oameni și mulți complici au pus la cale un scenariu simplu: o vedetă intimidantă îți ocupă masa rezervată și te face să te îndoiești de toată lumea. De personalul localului care ți-a garantat că ai o masă doar a ta, de tipul dur care ți-a apărut în cale, de tine însuți. Ce-i azi, e vineri sau doar joi?

Unii au făcut cale întoarsă, preferând să nu intre în conflict cu o celebritate pentru un lucru banal. Alții au cerut explicații, dar fără succes. Unii au ales să-și asculte ursul din ei și să revendice locul ocupat abuziv.

Citește continuarea pe www.protv.ro!

related posts

Modifică setările cookies