Reteta bomboane Raffaello: Cum pregatesti acasa dulciurile cu cocos indragite de toata lumea


Bomboanele cu cocos, de tip Raffaello, sunt usor de facut in casa si sunt un desert care le va placea in egala celor mici si celor mari. Mai ales in perioada sarbatorilor vor fi primite cu zambete pe buze de cei dragi, insa poti folosi reteta de bomboane. Iata, deci, cum poti sa pregatesti acasa bomboanele Raffaello.


Ingrediente:

- 130 g margarina

- 2 plicuri zahar pudra cu gust de vanilie

- 1 plic lapte praf

- 50 g alune de padure intregi prajite

- 2 linguri cacao

- 50 g fulgi de cocos


Mod de preparare:

Margarina, zaharul, laptele praf se amesteca cu spiralele de la mixer pana devine o pasta groasa, omogena. Jumatate din pasta se amesteca cu cacaua.

Apoi se modeleaza cu mana bilute, folosind aluat din ambele compozitii si in mijloc se aseaza cate o aluna de padure. Bilutele se rostogolesc prin fulgii de cocos, se aseaza pe un platou si se tin la frigider 2 ore inainte de servire.

related posts

Modifică setările cookies