Stela Popescu, la licitație. Ce bunuri personale care i-au aparținut actriței poți cumpăra cu 100 de euro


Nu mai puțin de 114 obiecte personale ale regretatei Stela Popescu vor fi scoase la licitație la începutul lunii viitoare. Fanii actriței pot cumpăra tablouri, ceasuri, bijuterii, îmbrăcăminte și veselă la prețuri deloc piperate.


„Ultimul spectacol” este numele licitației organizate de casa Artmark la 6 iunie 2019. Obiecte personale ale regretatei Stela Popescu vor fi vândute în cadrul unui eveniment găzduit de Palatul Cesianu-Racoviță. Colecția de obiecte cuprinde suveniruri, lucrări de artă, articole vestimentare și de uz personal, dar și fotografii rare și elemente de mobilier. Iată ce poți cumpăra cu cel mult 100 de euro dacă ești fan al actriței Stela Popescu!

Poșetă-plic 

O poșetă-plic cu model de inspirație neo-bizantină, purtată în timpul vieții de Stela Popescu. Se vinde la licitație cu un preț de pornire de 50 de euro.

Ceainic WMF cu medalion pentru monogramă

Acest ceainic cu inele din fildeș, realizat la sfârșitul secolului al XIX-lea, a făcut parte din colecția personală a Stelei Popescu. Se vinde cu un preț de pornire de 100 de euro.

Citește și: „Rămas bun, regină a comediei românești!”

Vază din alamă turnată

Mic vas din alamă turnată (16,5 cm înălțime), decorat în manieră cloisonne, poate fi utilizat ca vază pentru flori. Preț de pornire: 60 de euro.

Ordinul Meritul Cultural

Stela Popescu a primit Ordinul Meritul Cultural în grad de Comandor – Arta Spectacolului în anul 2004, din partea președintelui Ion Iliescu. Distincția e scoasă la vânzare pentru suma de 50 de euro, preț de pornire.

Carafă din ceramică

Carafa este decorată cu trăsură și cai și provine din colecția personală a Stelei Popescu. Preț de pornire: 20 de euro.

Stela Popescu a murit la 23 noiembrie 2017

Actrița Stela Popescu a murit la 23 noiembrie 2017, la vârsta de 81 de ani. Ea a fost găsită decedată în propria locuință, în București.

  • Stela Popescu, la licitație. Ce bunuri personale care i-au aparținut actriței poți cumpăra cu 100 de euro

related posts

Modifică setările cookies