Top 5 cele mai frumoase orașe din Spania


Spania este una dintre cele mai vizitate țări, pentru frumusețea și unicitatea orașelor sale, pentru plajele cu nisip fin,  flamenco, muzică, soare și, bineînțeles,  pentru petrecerile care au loc aici cu diverse ocazii, care mai de care mai ciudate. Iată top 5 cele mai frumoase orașe din Spania!


Barcelona

Ar fi complicat să nu începem cu Barcelona, una dintre cele mai populare destinații turistice din Europa, deoarece are de toate: arhitectură de poveste, localuri incredibile, mare, locuri de unde poți privi soarele cum apune peste oraș. Dacă ajungi aici, trebuie să vizitezi Sagrada Familia, Cartierul Gotic, iar pentru o plimbare nu rata la Rambla.

În perioada iulie-august Barcelona este plină de turiști, dar te poți relaxa cu un cocktail în mână pe plajă La Barceloneta. În cazul în care nu plănuiești să vizitezi Barcelona doar pentru plajă, perioada aprilie-mai s-ar putea să ți se pară mai convenabilă.


Toledo


 

Toledo este un oraș istoric din Spania, aflat la sud de Madrid, fiind declarat un oraș monument de către statul spaniol. Din acest motiv, toate construcțiile moderne au fost interzise. Cea mai cunoscută clădire din Toledo este Alcazar, celebra fortăreață impunătoare care parcă domină vizual orașul. Considerat și astăzi drept capitală religioasă a Spaniei, în Toledo poți admira și Catedrala orașului care găzduiește numeroase comori artistice.

Află de pe @alistmagazine orașele pe care le poți vizita în Spania

  • Top 5 cele mai frumoase orașe din Spania

related posts

Modifică setările cookies