Totul despre Samsung Galaxy Z Flip5, noul tău asistent virtual cu veleități de mini-laptop


Pentru cei mai tineri dintre voi, hai să vă zic ceva: a fost o vreme când „calculator de buzunar” descria un dispozitiv cu ecran mic și multe taste, pe care puteai să… calculezi chestii matematice și atât. Acum, când zici „calculator de buzunar” — dacă mai folosești expresia asta — te referi cel mai probabil la un smartphone, care e și asistent virtual, și cameră foto, și mini-laptop la nevoie.


Doar că pentru asta, calculatorul nostru de buzunar are nevoie de buzunare din ce în ce mai mari, pentru că deh, vrei și ecran mare, vrei și baterie mai mare sau camere mai performante. Din fericire, există acum o soluție și pentru aceia dintre voi care vor să țină telefonul în buzunarul cămășii: telefoanele pliabile.

Un trend de care sincer ne-a fost dor fără să știm, pentru că nimic nu e mai satisfăcător decât gestul de a-l deschide și decât sunetul pe care-l fac atunci când închizi un telefon pliabil. Astea sunt două dintre chestiile care o să fie tot timpul cool, iar Samsung a reușită să facă asta minunat cu Galaxy Z Flip5.

Citește continuarea pe supergadget.stirileprotv.ro!

related posts

Modifică setările cookies