Tu ce faci cu ouăle rămase de la Paște? Iată câteva rețete simple


Ai înroșit o mulțime de ouă pentru masa de Paști în așteptarea musafirilor și abia după trecerea sărbătorilor ți-ai dat seama că e posibil să fi exagerat puțin?


Nu-i nimic, ni se întâmplă tuturor! Privește partea bună a lucrurilor. Ouăle roșii, fierte, păstrate la frigider pot fi folosite într-o mulțime de alte rețete chiar și după Paști. 



FoodStory recomandă 10 rețete perfecte pentru cei care nu au apucat să consume toate ouăle de Paște. 

Una dintre preferatele noastre este salată cu avocado, ou fiert și bacon

Ingredientele de care aveți nevoie:

1 avocado copt, taiat felii
2 oua fierte
6 fâșii de bacon gătit și tăiat mărunt
semințe de floarea soarelui
1 roșie tăiată mărunt
1/4 ceapă roșie tăiată mărunt
1 salată verde
sare și piper

Încearcă și Salata cu sparanghel, ou fiert si bacon sau Sandvișuri Nicoise cu ton

Poftă bună!

  • Tu ce faci cu ouăle rămase de la Paște? Iată câteva rețete simple

related posts

Modifică setările cookies