Valentine's Day Perfect. Gestul care nu da niciodata gres de Ziua Indragostitilor. Orice domn trebuie sa-l faca


Cinele romantice, inimioarele si declaratii de dragoste par perfecte de Ziua Indragostitilor, dar aceasta sarbatoare nu se mai rezuma in 2015 doar la atat. Desi par idei bune pentru domni, ele nu sunt suficiente pentru femei. Uneori doamnele prefera ca iubitii sa faca simple gesturi de afectiune, care sa valoreze mai mult decat orice cadou.


De Ziua Indragostitilor, Perfecte.ro incearca sa readuca la viata gesturile marunte si pline de semnificatie si isi propune sa le reaminteasca domnilor cum ar trebui sa se comporte cu iubitele (macar) de Valentine's Day. Cum ar trebui sa se comporte daca vor sa fie adevarati gentlemani.

Inca unul dintre gesturile pe care ar trebui sa-l faca in aceasta zi speciala, pe langa cele pe care vi le-am enumerat pana acum, este unul de mare efect. In acelasi timp, e extrem de frumos: sa ii faca multe complimente iubitei si sa ii demonstreze si prin cuvinte cat de mult o iubeste.

Faptul ca un barbat stie sa o aprecieze pe femeia de langa el, ca o intampina cu un "arati senzational", ca ii complimenteaza zambetul sau coafura, poate face mare diferenta. 

Faptul ca observa micile schimbari de look si baga de seama cat efort a depus ea pentru a arata senzational, demonstreaza ca nu o ia ca atare, ca si-o doreste aproape si ca nu vrea sa o piarda niciodata.

Citeste si: MESAJE ZIUA INDRAGOSTITILOR. SMS-uri pe care le poti trimite persoanei iubite, de Sfantul Valentin

Baieti, luati aminte! Un gest atat de simplu poate avea un efect de milioane in sufletul femeii iubite. Intampinati-o cu un compliment si spuneti-i cand si cat e de speciala. Asa procedeaza un domn adevarat :)

related posts

Modifică setările cookies