VOYO ți-a pregătit super oferte de Black Friday: Plătești șase luni și te uiți un an întreg la serialele tale preferate


Numai în 11 noiembrie ai abonamentele VOYO la super ofertă! Plătești jumătate și ai doză dublă să te bucuri din plin! Ai două luni la 4 euro + TVA (redus de la 8 euro + TVA) și 12 luni la 24 euro + TVA (redus de la 48 euro + TVA). Alege oferta care ți se potrivește și Let’s VOYO!


Vineri, 11 noiembrie, setează-ți alarma pentru că VOYO ți-a pregătit două oferte speciale de Black Friday. Mai exact, plătești o lună și primești una gratis sau plătești șase luni abonament la VOYO și te uiți un an întreg la show-urile și serialele tale preferate. 

Dă-ți VOYO de Black Friday și ai acces cu 7 zile în avans la cele mai iubite telenovele internaționale, dar și din România. 

Mult iubita telenovelă "Inimă de țigan" este disponibilă pe VOYO. Retrăiește alături de personajele tale preferate povestea de iubire interzisă trăită pe fundalul a două lumi, viața de la șatră și viața unei familii bogate din București.

Tot pe VOYO ai "Regina”, "Numai iubirea" sau "Aniela", telenovelele care au scris istorie în televiziunea din România. 

VOYO îți pune la dispoziție și cele mai iubite telenovele mexicane sau drame turcești. Pe platforma online poți urmări episoade din serialul turcesc „Puterea destinului”, o dramă captivantă. Pe lângă intrigă, conflicte, lupta pentru adevăr și o impresionantă poveste de dragoste, serialul aduce în prim-plan tradițiile turcești, dar și lumea modernă pusă față în față cu tradițiile prin prisma personajului principal, o frumoasă tânără de 18 ani. Serial „Puterea destinului” te va ține cu siguranță cu sufletul la gură.

"Trădarea”, “Iubirea are numele tău”, sau “Refugiul” sunt alte producții de succes care te așteaptă pe VOYO. 

  • VOYO ți-a pregătit super oferte de Black Friday: Plătești șase luni și te uiți un an întreg la serialele tale preferate

related posts

Modifică setările cookies