Compatibilitate zodii 2019. Află cu cine te potrivești cel mai bine în plan amoros anul viitor


Iată daca poți cladi o relație reușită cu partenerul în funcție de zodie:


BERBEC

Chiar dacă de-a lungul timpului nu credeai că o să ajungi vreodată în acest punct, în 2019 vei descoperi că ai o afinitate aparte pentru Lei, mai ales că ai toate șansele să întâlnești pe cineva din această zodie care să-ți fure inima. 

 

 

TAUR

Această zodie are șanse foarte mari să se înțeleagă foarte bine cu Racii, mai ales că vor descoperi în timp că au mai multe puncte comune decât s-ar fi așteptat. 

 

 

GEMENI

Ai toate șansele să te îndrăgosteșți de un Berbec, chiar dacă la prima vedere combinația Gemeni-Berbec nu pare una strălucită. Veți ajunge să va înțelegi perfect și să va completați reciproc.

 

 

RAC

Se anunță un an plin de provocări, în care ți se va demonstra că te înțelegi foarte bine cu bărbații din zodia Săgetător. Ai toate șansele să întâlnești pe cineva care să-ți readucă plăcerea de a iubi. 

 

LEU

2019 este un an în care îți vei descoperi latura sălbatică și vei avea nevoie de cineva care să te mențină cu picioarele pe Pământ, iar nativii din Balanță vor fi cei care te vor ajută în acest sens. 

 

FECIOARĂ

 

Anul 2019 se anunță unul plin de surprize pe plan amoros, mai ales că vei ajunge să observi că te înțelegi foarte bine cu nativii din Taur, mai ales după ce le descoperi latura sensibilă. 

 

 

BALANȚA

După un an 2018 în care nimic nu ți-a mers cum trebuie pe plan amoros, anul viitor se pare că vei avea mai mult noroc, iar un Scorpion îți va demonstra că există și iubire fără interes.

 

 

SCORPION

Pentru Scorpioni se anunță un plan plin de evenimente pe plan amoros, iar până la urmă vor descoperii că sufletul pereche aparține zodiei Vărsător.

 

 

SĂGETĂTOR

Pregătește-te de o relație plină de suișuri și coborâșuri alături de un nativ din Fecioare. Chiar dacă la un moment dat o să crezi că nu există nicio compatibilitate între voi, timpul va arată contrariul. 

 

 

CAPRICORN

Astrele îți vor scoate în cale un Taur, zodie despre care vei descoperi că te completează perfect și reușește să îți tempereze ieșirile necontrolate. 

 

 

VĂRSĂTOR

Te vei înțelege foarte bine cu un nativ din Gemeni, iar până la urmă vei ajunge să trăiești o frumoasă poveste de dragoste alături de el, mai ales că veți trece prin toate etapele 

 

PEȘTI

Nativii din această zodie vor avea câteva probleme pe plan amoros la începutul anului, însă lucrurile se vor rezolva și, până la urmă, vor descoperi dragostea alături de un nativ tot din zodia Pești. 

related posts

Modifică setările cookies