HOROSCOP 2019. Cele trei zodii care vor avea parte de un an fabulos


Anul 2019 va aduce schimbări majore în viața mai multor nativi. Însă trei zodii vor fi răsfățatele zodiacului. Se vor bucura de realizări și succese neașteptate pe toate planurile. 


RAC

Acesta este anul tău, Racule! 

Luna Plină din ianuarie are scopul de a străluci peste tine. Ce fel de mână poți juca atunci când cărțile tale sunt expuse în mod neașteptat? Sunteți pe punctul de a afla.

Vă simțiți mult mai puțin expuși și mai încrezători între sfârșitul lunii iunie și sfârșitul lunii iulie, mai ales că vă bucurați de lunile de vară. Iți place să te intorci împreuna cu prietenii și familia la plajă și la distracție, iar acum ai putea să ai parte de niște nopți romantice foarte interesante.

În toamnă, veți avea ocazia să lansați un proiect la care visați de mulți ani. Șansele sunt de partea voastră, așa că e timpul să străluciți și să vă bucurați de succes. Il meritați! 

 

Anul 2019 se referă la preluarea controlului asupra vieții tale, Rac, iar acesta este un moment bun pentru a începe.

 

SCORPION

Ce vrei în acest an, Scorpionule? De ce ești pasionat? Visele tale se află în centrul anului 2019 și ghiciți ce? Se vor realiza într-un mod grandios!  

Un avantaj major pe care îl ai este că Marte, planeta ta, va guverna tot anul, deci nu trebuie să-ți faci griji că vei pierde la vreun capitol anume.

În luna ianuarie, Marte este poziționat în Berbecul ambițios, pe care îl guvernează, oferindu-vă un puternic impuls energetic pentru a vă ajuta să vă atingeți cele mai înalte ținte.

Veți avea spor în tot ce lucrați pentru realizarea obiectivelor personale și profesionale. S-ar putea, totuși, să resimțiți stresul, așa că ați putea să vă mergeți la ședințe de yoga sau să vă programați la masaj, pentru a vă menține mintea și corpul sănătoase.

Toate domeniile legate de putere (în special cariera ta) vor fi pe culme. 

Timpul petrecut în jurul zilei de naștere promite să fie plin de evenimente și împliniri când soarele se mută în semnul tău, așa că nu fiți timid! E timpul să vi se recunoască meritele!  Chiar dacă adesea îți place să-ți păstrezi realizările pentru tine, merită să fii admirat și sărbătorit pentru ceea ce ai putut să faci pe tot parcursul anului!

 

 

CAPRICORN

Există mari beneficii pentru nativii din acest semn în anul ce vine. Luna Nouă în Capricorn și o eclipsă parțială de Soare de la începutul lunii ianuarie vă ajută să aveți idei geniale.

Capricornii sunt ambițioși și te vei preocupa cu atenție de stabilirea obiectivelor și atingerea lor, așa că vei începe anul 2019 în forță. 

Primești semnale de pretutindeni că ești pe drumul cel bun. Acordați o atenție deosebită universului atunci când vă dă undă verde (sau vă avertizează să vă opriți).

De asemenea, veți avea oportunități excelente de a reuși în toate domeniile vieții voastre. Îți place să-ți iei timp și să rezolvi toate detaliile înainte de a continua, deoarece reușita este mai importantă decât dorința de a fi primul. 

La începutul lunii octombrie vă puteți aștepta la o schimbare majoră, pe plan profesional sau personal. Vei avea succes imens în carieră, un job nou, cu multiple avantaje sau vă veți căsători. 

Acum este șansa ta de a-ți împlini cel mai mare vis. Universul va lucra pentru tine! 

 

related posts

Modifică setările cookies