Horoscopul zilnic 23 iulie 2019: Racii pot provoca conflicte, vezi ce se întâmplă cu Leii


 
Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de marți 23 iulie 2019:


Berbec

Fii echilibrată în ceea ce privește finanțele. Consultă-ți bugetul înainte de a împrumuta sume mari persoanelor apropiate și asigură-te că îți vor rămâne bani în cazul în care vor apărea cheltuieli neașteptate. Ziua de astăzi va merge destul de bine dacă o veți petrece cu prietenii. Încearcă să petreci cât mai mult timp în natură sau să te joci jocuri împreuna cu familia și prietenii.

 

Taur

Taurii ar trebui să își petreacă ziua de astăzi în aer liber. Această după-amiază îți poate aduce prieteni noi, o posibilă poveste de dragoste sau vei rezolva un conflict din familie. În ceea ce privește bugetul, acesta poate fi un motiv de îngrijorare. Verifică-ți buzunarul de două ori înainte să pleci în vacanță pentru a evita situațiile neplăcute.

 

Gemeni

Asigură-te că dai tot ce e mai bun din tine astăzi, chiar dacă vei fi tentată să te cobori la nivelul celor din jur. Fă-ți puțin timp și pune-ți în ordine planurile în ceea ce privește atat cariera, cât și finanțele. Ar fi bine ca, din când în când, să îți verifici rudele mai în vârstă deoarece uită să aibă grijă de sănătatea lor. 

 

Rac

Fii atentă la acțiunile care pot provoca conflicte, mai ales dacă acestea implică membri în vârstă ai familiei. Dacă nu găsești nicio modalitate de a evita o contrazicere cu cineva, cel mai bine ar fi să te retragi. Pe de altă parte, astăzi îți va surânde norocul în materie de bani. Probabil că vor fi reduceri la magazinul tău favorit sau vei găsi la reducere ceva de care aveai neapărată nevoie. Chiar vei avea șansa de a face o investiție bună dacă iei în considerare această oportunitate.

 

Leu

Astăzi, șarmul este punctul tău forte. Acesta va fi un avantaj atât pentru problemele personale, cât și pentru cele profesionale. Cu toate acestea, dacă vrei să ieși la o întâlnire, nu căuta prea departe deoarece riști ca sufletul tău pereche să fie gelos. Este o zi favorabilă pentru călătorii și pentru a lucra la propria persoană. Încearcă o nouă tunsoare sau un nou outfit și fii tu însăți. 

 

Fecioară

Finanțele sunt definitorii pentru ziua de astăzi. Este posibil să apară cheltuieli neprevăzute sau să găsești la reducere obiectul costisitor pe care ți-l doreai de mult timp. Calculează-ți bine bugetul pentru a fii sigură că nu vei rămâne fără bani. În dragoste, fii atentă la tentația de a încălca o promisiune făcută.  

 

 

Balanță

Este posibil ca astăzi să ai parte de un conflict. Cel mai bine ar fi să eviți discuțiile aprinse cu prietenii, familia și cu colegii de muncă. Dacă o persoană spune ceva deranjant, încearcă să treci peste și să te retragi pentru a nu degenera discuția. Dacă îți permite programul, o excursie în afara orașului este exact ceea ce ai nevoie pentru a te relaxa. În caz contrar, asigură-te că ai puțin timp și pentru a reflecta asupra viitorului. 

 

Scorpion

Nu te mai repezi în orice situație. Faptul că te grăbești în ceea ce ține de problemele personale poate dăuna persoanelor din jurul tău. Ai grijă la cuvintele pe care le adresezi prietenilor și evită să îi implicit în problemele tale. Astăzi, ar fi bine să reflectezi asupra gândurilor tale și să cauți răspuns la întrebările care te macină.

 

Săgetător

Pentru săgetători, ar fi bine să rămână politicoși și amabili în drumul spre success. Este posibil ca astăzi să primești bani de la prietenii aproapiați sau de la rude dacă știi când să oferi un compliment. Dacă vrei să implementezi un proiect, nu lua în considerare decât felul în care te va face să te simți. 

 

Capricorn

Este timpul să faci o schimbare în ceea ce privește rutina. Încercă hobby-uri noi, creative, petrece mai mult timp cu prietenii sau uită-te la fimul preferat. Faptul că vei evada din rutina de zi cu zi te va ajuta în soluționarea unor problem cu care te-ai confruntat în ultima perioadă. Această după-amiază îți poate trezi amintiri sau îți poate scoate în cale oameni din trecut.

 

Vărsător

Ai grijă de tine astăzi. Riscul de suprasolicitare psihică sau fizică este crescut și te pot face să nu te simți în apele tale. Nu ezita să ceri ajutorul prietenilor sau  colegilor de muncă. Dacă ești singură, ai mari șanse să cunoști pe cineva special.

 

Pești

Sunt șanse mari să primeșri vești promițătoare de la un posibil angajator sau de la un client în funcție de jobul pe care îl ai. În plus, ziua de astăzi este favorabilă schimbărilor în ceea ce privește un stil de viață mai sănătos. Adaugă mai multe verdețuri în alimentația ta și încearcă să urci pe scări în loc să iei liftul.

related posts

Modifică setările cookies