A invins moartea in prag de Craciun. Povestea fetitei care cantarea doar 300 de grame la nastere


Avea 300 de grame la nastere si nimeni nu credea ca va prinde primul Craciun. Medicii erau pregatiti pentru ce este mai rau si nu se asteptau la un miracol. In ciuda tuturor asteptarilor, iata ca minunea nu s-a lasat [...]


Avea 300 de grame la nastere si nimeni nu credea ca va prinde primul Craciun. Medicii erau pregatiti pentru ce este mai rau si nu se asteptau la un miracol.

In ciuda tuturor asteptarilor, iata ca minunea nu s-a lasat asteptata in cazul Melindei, o fetita venita pe lume prematur si care se numara printre bebelusii care au avut cea mai mica greutate la nastere.

Cand a venit pe lume, Melinda era atat de micuta incat incapea in palma unui adult. Medicii spuneau chiar ca fetita este mai usoara decat o cutie de la dozator. Imaginea ei conectata la incubator putea misca si o inima de piatra. Intr-o mare de fire, o inima micuta continua sa bata uimind lumea medicala.

Citeste si: Afla povestea unei fetite care a supravietuit miraculos, dupa ce medicii au trimis-o sa moara acasa

Este bebelusul cu cea mai mica greutate inregistrata la nastere in ultimii 30 de ani, cel putin la noi in spital“, a recunoscut unul dintre medicii care s-au ocupat de bebelus.

Fragila fizic, dar in acelasi timp extrem de puternica, fetita i-a impresionat pe medici prin dorinta ei de viata. O zi in plus insemna o lupta castigata si cateva grame in plus pentru Melinda.

Micuta s-a nascut prematur in vara acestui an, iar primele luni de viata le-a petrecut intr-un incubator dintr-o maternitate din sudul Californiei. Mama fetitei, Haydee Ibarra in varsta de 22 de ani, a ingrijit-o zilnic si s-a rugat pentru viata ei.

Acum, in apropiere de Craciun, Melinda a luat in greutate. S-a dezvoltat intr-atat incat medicii vorbesc de externare. E la un pas departare de camera ei cea frumos colorata si de patutul care o asteapta din vara.

O noua metoda pentru salvarea bebelusilor. “Cool brain”, salvarea bebelusilor care se sufoca la nastere

E un miracol de Craciun. A trecut prin multe si a rezistat in ciuda tuturor asteptarilor. Medicii erau foarte sceptici privind soarta ei“, a spus mama Melindei.

Pana si medicii au ramas surprinsi de evolutia copilului.

Acum micuta cantareste de 8 ori mai mult si este mai puternica. Poate respira singura, mai folosim masca de oxigen doar ca o masura de precautie. Evolutia ei este spectaculoasa“, a incheiat medicul curant.

related posts

Modifică setările cookies