Cel mai cool tatic de la Hollywood. Brad Pitt isi scoate baiatul la o plimbare cu motocicleta


Cei mai rautaciosi ar spune ca barbatii care isi cumpara o motocicleta dupa 40 de ani trec printr-o criza existentiala, insa Brad Pitt cu siguranta nu face parte din aceasta categorie. Pasiunea actorului pentru astfel de vehicule este veche si [...]


Cei mai rautaciosi ar spune ca barbatii care isi cumpara o motocicleta dupa 40 de ani trec printr-o criza existentiala, insa Brad Pitt cu siguranta nu face parte din aceasta categorie.

Pasiunea actorului pentru astfel de vehicule este veche si se pare ca se transmite si catre copiii lui.

Recent, Brad a fost zarit colindand strazile Californiei in motocicleta sa Russian Ural Tourist. Barbatul nu era singur, in atas calatorind mandru unul dintre copiii familiei numeroase, Pax.

Preocupat de siguranta baiatului, Brad i-a oferit acestuia o casca si a adaptat modelul extrem de masculin la activitati potrivite copiilor, conform Dailymail.

In incercarea de a petrece putin timp de calitate ca intre baieti, cei doi au facut o plimbare in Los Feliz si au oprit chiar la o bacanie locala pentru a face provizii.

Baietelul vietnamez a parut extrem de incantat de achizitie, de modul atent in care tatal lui l-a pregatit pentru plimbare si nu a dat semne ca i-ar fi teama sa mearga in motocicleta.

Cu toate ca Brad Pitt a fost implicat intr-un accident incercand sa scape de paparazzi insistenti, actorul nu a dat inapoi si continua sa-si practice pasiunea cu aceeasi determinare.

Ceilalti copii ai vedetei Angelina Jolie si al actorului au fost de nevazut ieri, insa cel mai probabil le va veni si lor randul sa dea o tura cu motocicleta lui tati.

In curand, strazile Californiei nu vor mai fi obiectivul barbatului, el primind in dar de Craciun de la Angelina un teren cu padure si cascada pe care planuieste sa construiasca o casa imensa.

related posts

Modifică setările cookies