Cele mai scumpe fotografii cu bebelusi. Cat au primit Jennifer Lopez si Angelina Jolie pentru primele imagini de familie


Unii sustin ca o poza poate valora cat un milion de cuvinte, iar unele publicatii au luat vorba asta la propriu. Revistele People sau OK! au dat milioane de dolari pentru fotografii in exclusivitate cu vedetele momentului si bebelusii lor. [...]


Unii sustin ca o poza poate valora cat un milion de cuvinte, iar unele publicatii au luat vorba asta la propriu. Revistele People sau OK! au dat milioane de dolari pentru fotografii in exclusivitate cu vedetele momentului si bebelusii lor.

Cea mai scumpa fotografie din istorie este cea cu gemenii cuplului Jolie – Pitt: a costat 14 milioane $

In august 2008, Revistele People si “Hello!” au impartit cheltuiala pentru primele poze in exclusivitate cu gemenii cuplului Jolie – Pitt, Knox si Vivienne. Se pare ca cele doua publicatii ar fi platit 14 milioane de dolari pentru poze.

Citeste si: Brad Pitt NU este un tata model. Ce bautura interzisa le ofera copiilor la micul dejun

Numarul respectiv din People a continut 19 pagini cu fotografii in exclusivitate cu celebrul cuplu si cei doi copii ai lor, plus un intreviu cu cei doi actori. Se pare ca in final Brad si Angelina au donat banii unei organizatii pentru copii.

Fotografiile cu gemenii lui Jennifer Lopez si ai lui Marc Anthony au costat 6 milioane $

Tot revista People a scos bani grei si pentru primele poze cu gemenii lui J Lo, in martie 2008. Revista a continut 12 pagini cu fotografii in exclusivitate cu gemenii in varsta de o luna, la resedinta lor din Long Island.

Citeste si: Pozele care NU ar fi trebuit sa fie facute publice. Uite cele mai ciudate fotografii de familie – FOTO

Pentru fotografiile cu primul copil biologic al cuplului Jolie – Pitt s-au dat 4 milioane $

In iunie 2006, Angelina si Brad au primit 4 milioane de dolari pentru poze in exclusivitate cu primul lor copil, Shiloh Nouvel Jolie-Pitt. Drepturile pentru publicare le-a cumparat agentia Getty Images, in schimbul unei donatii in scopuri caritabile. In final revista People a platit celor de la Getty 4 milioane de dolari pentru a folosi 6 fotografii. People s-a vandut atunci in 2,2 milioane de exemplare.

Click pe prima fotografie de mai jos pentru a vedea toate imaginile din galeria foto.

related posts

Modifică setările cookies