Opere de arta pe burticile gravidelor. Vezi cum arata picturile unei artiste neconventionale


Atat arta cat si aducerea pe lume a unui copil implica un act de creatie extraordinar. Avand in vedere aceasta legatura inedita, nu-i de mirare ca gravidutele vor sa-si sarbatoreasca sarcina intr-un mod atat de interesant. Printre zecile de mamici [...]


Atat arta cat si aducerea pe lume a unui copil implica un act de creatie extraordinar. Avand in vedere aceasta legatura inedita, nu-i de mirare ca gravidutele vor sa-si sarbatoreasca sarcina intr-un mod atat de interesant.

Printre zecile de mamici care apeleaza la aceasta forma de arta pentru a-si exprima bucuria legata de venirea pe lume a bebelusului lor se numara si Mariah Carey.

Din fericire pentru ea si pentru celelate mamici, o artista din Texas, SUA picteaza tot felul de figuri si siluete pe burticile de gravida. Si nu este singura!

Vonetta Berry considera ca suprafata curbata pe care o capata abdomenul unei femei insarcinate este perfecta pentru conturarea anumitor forme, asa ca si-a deschis o afacere si picteaza burtici pentru aproximativ 700$.

Artista americana a absolvit Institutul de Arta din Chicago si si-a indreptat talentul catre pictura pe corp, dorind sa evidentieze expresivitatea si unicitatea acestuia.

Prima burtica pe care am pictat-o a fost chiar a mea. Instinctul s-a legat de forma rotunda, iar ep masura ce am inceput sa conturez desenul mi-a venitideea de a ma folosi de umbre pentru a crea diferite efecte“, declara Venetta site-ului huffingtonpost.com.

Pentru a termina un astfel de desen, pictorita are nevoie de aproximativ 3-5 ore.

Cele mai multe mamici isi doresc flori. Altele ma roaga sa desenez portertul bebelusului in functie de cum cred ele ca va arata micutul. La un moment dat, o doamna mi-a adus o ecografie si m-a rugat s-o pictez, dar sa ma folosesc de mai multe culori in momentul in care o reproduc“, spune Vonetta.

Dintre toate picturile pe care le-a facut, preferata ei este aceea in care mamica i-a cerut sa-i deseneze un cuptor cu o chifla inauntru.

Cum ti se par picturile artistei? Ti-ai face body painting in timpul sarcinii? Spune-ne parerea ta in sectiunea de comentarii.

related posts

Modifică setările cookies