Pepe isi lauda fetita: “Maria e cuminte si frumoasa, e ca un ingeras”


Pepe povesteste cum e in postura de proaspat tatic si cum se descurca el si sotia lui, Raluca, cu fetita lor, nascuta de Sfanta Maria. Artistul spune ca ambele bunici ii ajuta la ingrijirea copilului si ca sotia lui, Raluca, [...]


Pepe povesteste cum e in postura de proaspat tatic si cum se descurca el si sotia lui, Raluca, cu fetita lor, nascuta de Sfanta Maria.

Artistul spune ca ambele bunici ii ajuta la ingrijirea copilului si ca sotia lui, Raluca, deja si-a luat in serios rolul de mamica si se descurca foarte bine.

Cea mica este ca un ingeras, e cuminte si frumoasa. Ne umple viata de bucurie. In privinta asemanarii, momentan, sunt doar presupuneri. Majoritatea spune ca imi seamana mie mai mult, dar eu zic ca e prea mica sa ne dam seama” a declarat Pepe intr-un interviu pentru ProTV Magazin.

Pepe spune ca inca nu a programat botezul celei mici, pentru ca este prea devreme. Evenimentul se va intampla, cel mai probabil, in noiembrie sau decembrie 2012, iar nasi vor fi fi Andra si Catalin Maruta.

related posts

Modifică setările cookies