RoboKid, singurul sistem online de filtrare si protectie, special conceput de un ROMAN pentru copii


A reinceput scoala. Pentru unii dintre noi este o perioada mai stresanta, cand exista senzatia ca… se pierde controlul. Dar un parinte destept stie mereu cu ce se preocupa cel mic. Informatii pretioase pot ajunge instant la mami sau la [...]


A reinceput scoala. Pentru unii dintre noi este o perioada mai stresanta, cand exista senzatia ca… se pierde controlul. Dar un parinte destept stie mereu cu ce se preocupa cel mic.

Informatii pretioase pot ajunge instant la mami sau la tati pe calculator, telefon mobil sau tableta. Vorbim despre notele de la scoalaabsente, locul unde se afla copilul sau lucrurile nepotrivite pe care le cauta pe internet.

Citeste si: Afla cum iti feresti copilul de pericolele internetului

Multe dintre scoli au deja catalogul online iar notele sau absentele ajung prin sms ori e-mail la parinti. Daca nu au inca asa ceva, nu ar fi rau sa cereti la urmatorul consiliu al parintilor.

Ca sa stii mereu unde se afla cel mic, poti folosi un serviciu foarte simplu, disponibil pe toate telefoane smart. Pe iPhone puteti activa “Find my iPhone” sau “Gasire iPhone” pe romaneste. Apoi pe iCloud.com vedeti in timp real unde se afla telefonul mobil.

La fel se poate actiona si pe Android, cu tot felul de aplicatii sau cel mai simplu cu aplicatia de harti pe care activezi serviciul “Latitude”. Cele de mai sus poti fi insa pacalite de un copil… motivat. Asa ca un parinte roman a pus la punct un alt sistem. Ii spune RoboKid.

Potrivit StirileProTV.ro, RoboKid are grija ca cei mici sa navigheze in siguranta pe internet, iar pentru tine ca parinte este un excelent instrument de control; poti afla in orice moment ce cauta copilul pe internet si ce site-uri viziteaza. Nu conteaza ca te afli la birou iar copilul este in fata calculatorului acasa.

Citeste si: Parintii, ingrijorati de efectul internetului asupra copiilor. Cum le influenteaza imaginile prelucrate increderea de sine

Folosind o tehnologie de ultima ora RoboKid analizeza toate solicitarile copilului catre Internet, identifica limba in care este scrisa pagina ceruta de pe Internet si apoi filtreaza continutul acesteia. RoboKid este singurul sistem online de filtrare si protectie special conceput pentru copii. Este capabil sa verifice atat cererile cat si rezultatele din motoarele de cautare.

Cu Robokid copilul tau are o experienta reala pe internet, ferit de accesul la orice forma de continut periculos iar tu esti permanent la curent cu tot ce face el pe internet.” – se arata in prezentarea acestui sistem, care este GRATUIT.

related posts

Modifică setările cookies