Aceeasi generatie, doua stiluri radical opuse. Cum isi etaleaza Taylor Swift si Miley Cyrus abdomenele perfecte


Miley Cyrus si Taylor Swift sunt cat se poate de diferite, insa au si cateva lucruri in comun. Unul dintre ele este silueta impecabila. Impatimite ale fitnessului, cele doua cantarete se imbraca astfel incat sa isi puna in valoare formele obtinute prin multe ore de munca la sala.


Miley Cyrus a fost surprinsa de paparazzi la iesirea dintr-un hotel din New York, imbracata intr-un outfit care i-a pus abdomenul tonifiat in valoare. Daca Taylor Swift arata la fiecare iesire in public (in general e surprinsa cand iese de la sala) ca si cum s-ar fi ocupat de ea o armata de stilisti, Miley pare ca s-a imbracat cu ce a gasit prin dulap...cu ochii inchisi :)

Miley a ales de data asta o pereche de jeansi scurti si un tricoul alb, taiat imediat sub sani. Cantareata si-a completat tinuta cu o pereche de espardile roz.

Si Taylor poarta adesea tinute cu abdomenul la vedere, insa de fiecare data este ultra aranjata si gratioasa.

Potrivit The New York Daily News, Taylor Swift petrece in jur de o ora dupa ce merge la sala pentru a se aranja, nedorindu-si sa fie fotografiata intr-o ipostaza compromitatoare. "Sta in vestiar si se aranjeaza, deoarece se teme de paparazzi care o urmaresc", a declarat o sursa.

  • Aceeasi generatie, doua stiluri radical opuse. Cum isi etaleaza Taylor Swift si Miley Cyrus abdomenele perfecte

related posts

Modifică setările cookies