Andra, Mihaela Radulescu si Laura Cosoi, printre cele mai sexy aparitii la deschiderea primului magazin Dana Budeanu


Vedetele din showbizul romanesc au fost alaturi de Dana Budeanu la deschiderea primului ei magazin. Daca Laura Cosoi si Andra au ales tinute feminine, semnate de Dana Budeanu, Mihaela Radulescu a fost sexy casual intr-o pereche de pantaloni de piele mulati si un top negru.


La eveniment au fost prezente, printre multe alte vedete,si Andreea Esca, Oana Cuzino, Amalia Nastase, Andreea Antonescu, Anda Adam si Geanina Vraga.

Rochii lungi vaporoase, top-uri si jumpsuit-uri delicate sunt doar cateva dintre noile creatii semnate de designer care pot fi gasite in magazinul “22 Just Love”, situat in Baneasa Shopping City, la etajul 1.

Foto: Andreea Esca si fiica sa

Numele magazinului are o semnificatie profunda pentru designer, asa cum explica ea “22 este un numar norocos pentru mine, intrucat evenimente foarte importante din viata mea au gravitat in jurul acestui numar: de la ziua mea de nastere si a sotului, a fetitelor mele si pana la momente speciale care au avut un impact asupra mea. Asemenea brand-ului Lolita, 22 Just Love spune povestea unei iubiri pasionale, care iti trezeste toate simturile, te invaluie si te copleseste.”

Foto: Corina Bud

Materialele folosite la crearea tinutelor sunt inul si modalul, care reprezinta combinatia perfecta pentru sezonul de vara, iar preturile creatiilor sunt accesibile tuturor. Totodata, tinutele sunt create pentru orice tip de silueta, marimile fiind universale.

Foto: Anda Adam

Odata cu deschiderea magazinului, Dana Budeanu a lansat si primul sau shop online shop.danabudeanu.ro, unde pot fi gasite creatiile 22 Just Love.

Foto: Oana Cuzino

Tinutele Dana Budeanu pot fi gasite pe www.danabudeanu.ro si facebook.com/danabudeanuofficial.

Vezi mai multe imagini cu vedetele prezente la eveniment in galeria foto.

  • Andra, Mihaela Radulescu si Laura Cosoi, printre cele mai sexy aparitii la deschiderea primului magazin Dana Budeanu

related posts

Modifică setările cookies