Ati invidiat-o degeaba pentru parul ei lung si matasos. Cum arata in realitate podoaba capilara a lui Nicole Scherzinger


Nicole Scherzinger este adesea admirata pentru parlul ei lung, frumos si matasos. De ani de zile, vedeta nu si-a mai schimbat coafura, fiind multumita de felul in care arata.


Daca de obicei Nicole isi etaleaza parul, lasandu-l in bucle lejere pe spate, la cea mai recenta aparitie cantareata a surprins cu o coafura improvizata. 

Cantareata si-a prins parul intr-un coc neglijent in varful capului, iar ziaristii de la Daily Mail si-au pus o intrebare justa: "unde i-a disparut tot parul?" Cocul nu este deloc voluminos, asa cum ar fi fost normal la un par lung si bogat ca al ei. 

Christina Aguilera, irezistibila intr-o rochie roz minuscula. Artista este mai slaba ca niciodata

In concluzie, a mai picat un mit: Nicole Scherzinger are un par de lungime medie si nu atat de bogat pe cat am crezut pana acum. Deci, vedeta apeleaza de cele mai multe ori la extensii. 

Jennifer Lopez, aparitie neinspirata intr-o pereche de pantaloni scurti! Vezi ccum arata picioarele ei acum! FOTO

Vezi aici IMAGINEA in care se observa cel mai bine ca Nicole a renuntat la extensii.

  • Ati invidiat-o degeaba pentru parul ei lung si matasos. Cum arata in realitate podoaba capilara a lui Nicole Scherzinger

related posts

Modifică setările cookies