Catherine Zeta Jones și fiica ei, pe aceeași copertă. Cât de mare s-a făcut Carys Douglas


La 16 ani, Carys Zeta Douglas este un fotomodel în plină afirmare. Adolescenta a pozat din nou alături de mama ei, pentru ediția spaniolă a revistei Vanity Fair.


Catherine Zeta Jones și fiica ei sunt ca două surori pe coperta ediției din septembrie a revistei Vanity Fair Spania. Cele două au fost îmbrăcate identic de stilistul vestimentar al revistei, în ținute Fendi.

Pentru Carys Zeta Douglas, fiica lui Catherine și Michael Douglas, ședințele foto sunt la ordinea zilei. Adolescenta este deja un model în plină afirmare, apărând în show-uri pentru Michael Kors și Dolce & Gabbana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CZD (@carys.douglas) on

 

Anul trecut, fiica cea mică a cuplului de actori de Oscar a apărut pe coperta revistei Town & Country, alături de mama ei. Cele două au oferit și detalii despre pasiunea lui Carys pentru modeling și despre cum au încurajat-o părinții ei să-și urmeze visul.

Moda a fost mereu foarte importantă în viața mea, deoarece mama este un fel de model pentru mine. Întotdeauna mă uit în dulapul ei”, a dezvăluit Carys.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CZD (@carys.douglas) on

 

Adolescenta, azi în vârstă de 16 ani, și-a petrecut primii ani de viață în Insulele Bermude, unde tatăl ei, Michael Douglas, își are originile. Când s-a mutat cu familia în Manhathan, paradisul ei a dispărut.

„Credeam că tata e cofetar. Nu știam că e actor. Sincer”, mai spune Carys, care a rămas șocată de agitația de la Hollywood. Aici a dat peste un alt stil de viață, din care nu lipseau paparazzi agasanți. 

„Uram asta. Mă supăram des. Obișnuiau să sară în metrou și să se așeze fix în fața mea. Aveam cam șase ani. Eram confuză. Și mă gîndeam: Dacă e să fie așa, atunci trebuie să mă concentrez pe ceea ce sunt cu adevărat, iar asta trebuie să se întîmple, chiar dacă nu am ce să fac în privința asta”, a mai spus Carys pentru sursa citată.

Catherine Zeta Jones (49 de ani) și Michael Douglas (74 de ani) mai au împreună un băiat de 19 ani, pe nume Dylan Michael. Actorul mai are un băiat, pe nume Cameron, din căsătoria cu Diandra Luker.

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și: VIDEO: Cum să pozezi pe covorul roșu

  • Catherine Zeta Jones și fiica ei, pe aceeași copertă. Cât de mare s-a făcut Carys Douglas

related posts

Modifică setările cookies