Dureros: Catherine Zeta Jones vorbeste intr-un interviu despre tulburarea mentala care o tine departe de Hollywood


Cu exceptia filmului "Rock of Ages", actrita a stat departe de lumina reflectoarelor si Cetatea Filmului in ultimul timp. Intr-un interviu pentru editia din decembrie a revistei "InStyle", superba galeza vorbeste deschis despre tulburarea bipolara de care sufera si cum incearca sa isi traiasca viata in pofida problemelor de sanatate.


"Nu este usor. Nu sunt genul de persoana careia ii place sa-si expuna problemele, dar de cand tulburarea mea bipolara a devenit publica, sper sa pot ajuta si alti oameni care sufera de ea sa stie ca o pot controla", a declarat actrita pentru revista."Sper sa pot indeparta orice stigmat asociat cu aceasta boala si ca cei care nu o tin sub control sa caute ajutor pentru a se trata."

Ce ti-e scris, in gene sta ascuns? Afla ce boli poate mosteni copilul tau de la tine

Catherine Zeta-Jones a spus ca exercitiile fizice sunt foarte importante atat pentru sanatatea ei fizica, cat si pentru cea psihica: "Ma ajuta sa am o dispozitie buna, ceea ce, avand in vedere bipolairtatea, este important."

Si copiii pe care ii are cu sotul ei, Michael Douglas, Dylan, de 12 ani si Carys de 9 ani, o ajuta sa aiba o stare de spirit buna. "Fiica mea m-a intrebat daca vom mai avea copii. I-am raspuns ca nu. Atunci mi-a spus "Ei bine, daca ai, sper sa nu fie o fata. Nu vreau sa impart bijuteriile." Destept copil", a glumit actrita.

Vezi 3 obiceiuri proaste ale copiilor si cum scapi de ele

In aprilie anul trecut, vedeta s-a internat intr-o clinica din cauza tulburarii ei bipolare, la scurt timp dupa ce sotul ei a fost diagnosticat cu cancer. "Dupa stresul din ultimul an, Catherine a decis sa se interneze intr-un sanatoriu pentru a-si trata afectiunea bipolara.", a declarat purtatorul ei de cuvant la acel moment.

Se pare ca de atunci actrita n-a mai avut nevoie de spitalizare si se simte bine.

  • Dureros: Catherine Zeta Jones vorbeste intr-un interviu despre tulburarea mentala care o tine departe de Hollywood

related posts

Modifică setările cookies