Catrinel Menghia, ca o prințesă pe covorul roșu la Roma. Cu a apărut actrița la premiera unui film


Catrinel Menghia strălucește de fiecare dată când iese din casă. Joi seară, la Roma, românca a atras toate privirile cu ținuta ei.


Catrinel Menghia, care din 2012 și-a schimbat numele de familie în Marlon, radiază la fiecare eveniment public la care participă. Luna trecută a fost în România pentru a asista la premiera primului film românesc în care a jucat până acum – La Gomera – și a purtat mai multe ținute „cuminți”.

Joi seară, la Roma, Catrinel Menghia a purtat o rochie albă cu paiete care, dacă nu-ți amintește de prințesele Disney, atunci te poate purta cu gândul la mirese în cea mai importantă zi a vieții lor.

Catrinel Menghia a fost mireasă o dată, dar căsnicia ei a eșuat. Actualul ei iubit, cineastul Massimiliano di Ludovico, o cere în fiecare zi de soție, însă ea îi dă doar răspunsuri ambigue.

Citește și: Catrinel Menghia, cerută de  soție în fiecare zi de iubitul ei. Ce-i răspunde fotomodelul

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Cu rochia albă cu decolteu adânc, Catrinel Menghia a făcut impresie la Festivalul de Film de la Roma, unde a asistat la premiera peliculei Motherless Brooklyn, în regia lui Edward Norton. 

La începutul lunii septembrie, lui Johnny Depp i s-au scurs ochii după româncă, la Festivalul de Film de la Veneția, iar fotografia de mai jos spune totul.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cᴀᴛʀɪɴᴇʟ Mᴀʀʟᴏɴ D.L ♻️ (@catrinelmarlon) on

Catrinel Menghia a devenit mamă la sfârșitul lunii februarie a acestui an. Fetița ei, Caroline Leon di Ludovico, este totul pentru ea și îi alocă suficient de mult timp.

Deși își dorește tot ce-i mai bun pentru fiica ei, Catrinel spune că va fi o mamă severă, tot în interesul ei.

„Bineînțeles că vrem tot ce-i mai bun pentru copiii noștri. Se pune foarte multă presiune acum pe mâncare bio; bineînțeles că încerc să-i ofer tot ce-i mai bun. Sunt o mamă grijulie... Adică, te doare sufletul când vezi că-ți cade copilul din pat. Chiar mi s-a întâmplat, pentru prima oară, acum o lună de zile și m-am speriat groaznic. Da, trebuie să fii grijuliu, mai ales când sunt așa mici. Pe parcurs nu știu cum voi fi. Cu siguranță voi fi o mamă severă”, spunea Catrinel Menghia pentru Perfecte.ro.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Catrinel Menghia, dezvăluiri despre viața de familie

  • Catrinel Menghia, ca o prințesă pe covorul roșu la Roma. Cu a apărut actrița la premiera unui film

related posts

Modifică setările cookies